Ondanks de maatregelen vanwege het coronavirus proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn. De milieustraat is open zonder afspraak, wel gelden aanvullende maatregelen. Op het gemeentehuis kunt u alleen langskomen op afspraak.

Nieuwsoverzicht

31 maart 2020|

Zorgbelang Drenthe heeft sinds vorige week woensdag 25 maart een meldpunt, waar inwoners hun zorgen kunnen uiten over ervaren knelpunten in de zorg. Ook kunnen inwoners het meldpunt gebruiken om mooie initiatieven in de zorg die zijn voortgekomen uit de situatie rond het coronavirus te melden.

Lees verder
31 maart 2020|

In deze bijzondere tijden gebeuren er ook mooie dingen. Mensen helpen elkaar waar mogelijk en staan voor elkaar klaar. Om mensen in nood direct te kunnen helpen stelt de Voedselbank Hoogeveen noodpakketten beschikbaar voor inwoners uit Hoogeveen en De Wolden die dat nodig hebben.

Lees verder
27 maart 2020|

Burgemeester Loohuis heeft een videoboodschap voor alle Hoogeveense jongeren uitgebracht.

Lees verder
27 maart 2020|

Burgemeester Loohuis heeft een videoboodschap voor alle Hoogeveense jongeren uitgebracht.

Lees verder
25 maart 2020|

De Drentse gemeenten en de provincie Drenthe willen samen optrekken bij het ondersteunen van ondernemers die getroffen worden door de effecten van Corona.

Lees verder
23 maart 2020|

In de nieuwsbrief voor ondernemers heeft burgemeester Loohuis de ondernemers van Hoogeveen toegesproken over de lastige tijd die zij tegemoet gaan.

Lees verder
20 maart 2020|

De 12 Drentse burgemeesters hebben vrijdagmiddag 20 maart de maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus te beperken, aangescherpt en aangevuld. Het Regionaal Beleids Team (RBT) dat sinds 13 maart onder voorzitterschap van Marco Out opereert, heeft besloten dat aanvullingen nodig zijn.

Lees verder
18 maart 2020|

De landelijke maatregelen om het coronavirus te bestrijden, raken veel ondernemers en ZZP-ers. Er zijn regelingen om u te helpen.

Lees verder

Contact met de gemeente

Door de maatregelen vanwege het coronavirus kunnen wij u helaas alleen op afspraak op het gemeentehuis ontvangen. 

Telefoon

14 0528

Vandaag gesloten

Bezoekadres

Raadhuisplein 24
7901 BW Hoogeveen

Postadres

Postbus 20.000
7900 PA Hoogeveen
info@hoogeveen.nl