Proclaimer

Gemeente Hoogeveen is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze juist, actueel en toegankelijk te houden. Hebt u vragen of ziet u informatie die niet (meer) klopt, mail dan naar info@hoogeveen.nl.

Archief

De website van de gemeente Hoogeveen wordt dagelijks gearchiveerd in een online archief.

Persoonsgegevens en privacy

Privacy speelt een belangrijke rol in de relatie tussen de burger en de overheid. Gemeenten hebben de verantwoordelijkheid over persoonsgegevens en gegevensuitwisseling op alle terreinen waar ze actief zijn. Gemeente Hoogeveen gaat zorgvuldig, veilig en vertrouwelijk om met het verzamelen, bewaren en beheren van persoonsgegevens van inwoners, medewerkers en partners.

Goed en zorgvuldig omgaan met persoonsgegevens is een dagelijkse verantwoordelijkheid van de gemeente. Het belang van het beschermen van de privacy wordt door de gemeente onderkend. Wij vinden het belangrijk om transparant te zijn over de manier waarop wij met persoonsgegevens omgaan en de privacy waarborgen. Lees meer in de privacyverklaring.

Toegankelijkheid

Gemeente Hoogeveen geeft veel aandacht aan de gebruiksvriendelijkheid, toegankelijkheid, bouwkwaliteit en vindbaarheid van online informatie. Iedereen moet de website van de gemeente Hoogeveen gemakkelijk kunnen vinden, gebruiken en bekijken.

Problemen, vragen en opmerkingen

Ervaart u, ondanks de maatregelen die wij al hebben genomen, een toegankelijkheidsprobleem op onze website? Laat het ons dan weten. Geef uw melding door aan gemeente Hoogeveen: info@hoogeveen.nl. Vermeld in ieder geval het probleem dat u ervaart en de link naar de pagina waar het probleem zich voordoet.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Hoogeveen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Telefoon

14 0528

Vandaag bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur

Openingstijden

Vandaag geopend van 09:00 tot 17:00 uur Morgen van 09:00 tot 17:00 uur

Bezoekadres

Raadhuisplein 24
7901 BW Hoogeveen

Postadres

Postbus 20.000
7900 PA Hoogeveen
info@hoogeveen.nl