Ondanks de maatregelen vanwege het coronavirus proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn. De milieustraat is open zonder afspraak, wel gelden aanvullende maatregelen. Op het gemeentehuis kunt u alleen langskomen op afspraak.

Nieuwsoverzicht

12 augustus 2020|

Volgende week starten alle zwemlessen weer en ook de doelgroepen zijn weer welkom in zwembad De Dolfijn. Uiteraard met in achtneming van de richtlijnen van het RIVM.

Lees verder
12 augustus 2020|

Twee informateurs, Johan Baltes en Sandra Korthuis, werken in Hoogeveen samen met de gemeenteraad aan de vorming van een nieuw college van burgemeester en wethouders, dat het vertrouwen geniet van de gemeenteraad. De informateurs hebben inmiddels meerdere gesprekken gevoerd, met onder andere raadsleden. Het waren ‘openhartige gesprekken’, aldus de informateurs.

Lees verder
09 augustus 2020|

De voorzitter van de Veiligheidsregio Drenthe heeft een nieuwe noodverordening vastgesteld die per 10 augustus 2020 geldt.

 

Lees verder
05 augustus 2020|

Bewoners van het Jannes van der Sleedenhuis Wolfsbos kunnen momenteel de expositie van Jong Hoogeveen in het woonzorgcentrum bezichtigen. Kinderen uit Hoogeveen hebben kunstwerken gemaakt over hoe zij de coronaperiode ervaren.

Lees verder
05 augustus 2020|

De gemeente Hoogeveen heeft per direct een parkeerverbod ingesteld voor de toegangsweg naar strand Nijstad. Het parkeerverbod geldt voor beide zijden van de weg en is met voldoende verkeersborden aangeven.

Lees verder
16 juli 2020|

De partners van Jong Hoogeveen hebben goed nieuws voor alle kinderen en jongeren! Wethouder Gert Vos: 'Naast alle zomeractiviteiten van organisaties, verenigingen en inwoners organiseren de partners van Jong Hoogeveen een zomerprogramma voor alle jonge Hoogeveners.'

Lees verder
13 juli 2020|

Het nieuwe gebouw van Kindcentrum Wolfsbos is klaar. Het gebouw gaat onderdak bieden aan de basisscholen De Goudvink en De Krullevaar. Verder opent Spelerwijs in het gebouw peuteropvang ’t Wolfje en een buitenschoolse opvang. Het gebouw is zorgvuldig ingepast in de omgeving: ouders, buurtbewoners én kinderen hebben meegedacht over de buitenruimte.

Lees verder
09 juli 2020|

In dit bericht het laatste nieuws vanuit de gemeenteraad en vanuit het college van burgemeester en wethouders.

Lees verder

Contact met de gemeente

Door de maatregelen vanwege het coronavirus kunnen wij u helaas alleen op afspraak op het gemeentehuis ontvangen. 

Telefoon

14 0528

Vandaag gesloten

Bezoekadres

Raadhuisplein 24
7901 BW Hoogeveen

Postadres

Postbus 20.000
7900 PA Hoogeveen
info@hoogeveen.nl