Hebt u een afspraak in het gemeentehuis? Tijdens uw afspraak is een mondkapje verplicht. U kunt op het gemeentehuis alleen langskomen op afspraak.

Nieuwsoverzicht

23 november 2021|

De gemeente Hoogeveen heeft een voorlopig contract gesloten met de FAGE Groep voor de bouw van een productielocatie op bedrijventerrein Riegmeer. De ondertekening van het optiecontract voor een kavel van 15 hectare is een belangrijke stap richting vestiging in Hoogeveen.

Lees verder
11 november 2021|

De schoolbesturen van het primair en speciaal onderwijs en de gemeente Hoogeveen zijn het eens over een plan om de komende jaren schoolgebouwen te vernieuwen, te renoveren of op te waarderen.

Lees verder
11 november 2021|

De afgelopen jaren zien we landelijk en ook in Hoogeveen de vraag naar zorg en ondersteuning stijgen. Dat vraagt om grip van de gemeente Hoogeveen op de vraag en de kosten in het sociaal domein. Het gaat om de participatiewet, jeugdzorg en Wmo.

Lees verder
02 november 2021|

De gemeente Hoogeveen en Fieten Olie hebben een intentieovereenkomst afgesloten over de ontwikkeling van het zuidelijk deel van Riegmeer, omdat zowel de gemeente Hoogeveen als Fieten hier gronden in eigendom hebben en deze willen ontwikkelen.

Lees verder
27 oktober 2021|

De heer H.B.J. Mulder (61) uit Marum wordt de nieuwe gemeentesecretaris van de gemeente Hoogeveen. Hij is nu nog gemeentesecretaris van Smallingerland. Jelmer Mulder volgt Jan Scholten op, die 1 februari aantrad als interim-gemeentesecretaris/algemeen directeur en tot eind van dit jaar blijft. Jelmer Mulder gaat 1 januari in Hoogeveen aan de slag.

Lees verder
25 oktober 2021|

Door de samenwerking tussen onderwijs en jeugdzorg te versterken en samen thuiszitters te voorkomen. Gemeente De Wolden en gemeente Hoogeveen hebben een overeenkomst ondertekend met de samenwerkingsverbanden primair en voortgezet onderwijs.

Lees verder
25 oktober 2021|

Tijdens de informatieavond bij MFC De Opsteker in Nieuwlande in juli dit jaar ging het over het voortbestaan van het dorpshuis én is de inwoners een bingo beloofd.

Lees verder
15 oktober 2021|

Wethouder Janita Tabak heeft het zelf ervaren. Al sinds 1970 vieren we op 15 oktober de Dag van de Witte Stok om stil te staan bij blinden en slechtzienden. De witte stok staat symbool voor hun zelfstandigheid.

Lees verder

Contact met de gemeente

Maak online een afspraak voordat u langskomt op het gemeentehuis. Of bel met de gemeente.

Telefoon

14 0528

Vandaag gesloten

Bezoekadres

Raadhuisplein 24
7901 BW Hoogeveen

Postadres

Postbus 20.000
7900 PA Hoogeveen
info@hoogeveen.nl