Nieuwsoverzicht

13 december 2019|

Hoogeveen ontwikkeld nieuw parkeerbeleid, samen met alle belanghebbenden. Meedoen en meedenken kan door de parkeer-enquête in te vullen. Daarin vragen we inwoners en ondernemers, winkelend publiek en belangenorganisaties hoe ze het parkeren ervaren in en rond het centrum van Hoogeveen.

Lees verder
12 december 2019|

UPDATE: Helaas is het niet meer mogelijk om een vuurton aan te vragen. Alle beschikbare vuurtonnen zijn inmiddels vergeven.

Lees verder
10 december 2019|

Op 9 december werd Marjama door wethouder Slomp van Hoogeveen verrast bij het instappen van De Bij. Marjama had het geluk de 50.000e reiziger te zijn in 2019! Nog niet eerder had De Bij zoveel reizigers in één jaar.

Lees verder
03 december 2019|

Een historisch moment in Pesse gisteren (maandag 2 december). De voorzitters van korfbalvereniging Niek en sportvereniging Pesse tekenden een samenwerkingsovereenkomst met wethouder Erwin Slomp namens de gemeente Hoogeveen. In deze overeenkomst is vastgelegd hoe de komende maanden de plannen voor de fysieke integratie tussen korfbal en voetbal uitgevoerd worden.

Lees verder
02 december 2019|

De schoolbesturen in Hoogeveen hebben met de gemeente een akkoord bereikt over een visie op onderwijshuisvesting. In de visie ‘Samen kunnen we meer dan alleen’ zijn de ontwikkelingen in het onderwijs geschetst met daarbij de gevolgen voor de huisvesting. In de visie is vastgelegd dat huisvesting van deze tijd goede mogelijkheden moet bieden voor samenwerking tussen scholen, en zorg en opvang moet faciliteren. Ook moet de huisvesting Hoogeveens maatwerk mogelijk maken om kinderen in achterstandssituaties te ondersteunen.

Lees verder
02 december 2019|

Gemeente Hoogeveen gaat het parkeerbeleid vernieuwen. Wethouder Erwin Slomp: “Dit nieuwe parkeerbeleid ontwikkelen we met alle belanghebbenden, met inwoners, ondernemers, winkelend publiek en belangenorganisaties, want Hoogeveen maken we samen. Meedoen en meedenken kan op verschillende manieren en momenten.

Lees verder
02 december 2019|

Voor het derde jaar op rij is er de ‘Jong Hoogevener van het jaar’ verkiezing. Wethouder Gert Vos: “Deze verkiezing is bedoeld om Hoogeveense kinderen, jongeren of groepen jongeren die iets bijzonders hebben gedaan, in het zonnetje te zetten. Want: er zijn in Hoogeveen veel jongeren en kinderen die zich inzetten en iets betekenen voor hun buurt, club of omgeving.”

Lees verder
26 november 2019|

Woensdag 27 november is de Dag van de Duurzaamheid in Hoogeveen. Ruim 100 leerlingen van RSG Wolfsbos en het Roelof van Echten College zijn door de gemeente uitgenodigd op het Alfa-college. Ze gaan aan de slag met twee actuele thema's op het gebied van duurzaamheid. Daarnaast kunnen de leerlingen meedoen aan workshops, zijn er sprekers uit het regionale bedrijfsleven en worden er rondleidingen georganiseerd.

Lees verder

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Hoogeveen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Telefoon

14 0528

Vandaag gesloten

Openingstijden

Vandaag gesloten Morgen gesloten

Bezoekadres

Raadhuisplein 24
7901 BW Hoogeveen

Postadres

Postbus 20.000
7900 PA Hoogeveen
info@hoogeveen.nl