Nieuwsoverzicht

30 mei 2023|

De afgelopen, financieel magere, jaren hebben we het samen met onze inwoners, raad en partners doorstaan. Ook in de toekomst blijven we in verbinding en pakken we plannen samen op

Lees verder Over Financiële rust voor Hoogeveen
26 mei 2023|

Jonge creatievelingen tussen de 12 en 18 jaar krijgen de kans om hun ontwerptalent te laten zien in de ontwerpwedstrijd voor het nieuwe logo van Jong Hoogeveen.

Lees verder Over Ontwerpwedstrijd voor het nieuwe logo van Jong Hoogeveen!
23 mei 2023|

Meer dan 1200 leerlingen uit de gemeente Hoogeveen van groep 7 en 8 tonen vandaag, donderdag en vrijdag hun sportieve talenten in het Bentinckspark. Ze spelen een beeball-toernooi op de HZVV-velden, een atletiekwedstrijd op de atletiekbaan en nemen een verfrissende duik in Zwembad de Dolfijn. Beeball is een sterk vereenvoudigde vorm van honkbal en softbal. Voor de 1000 enthousiaste leerlingen van groepen 5 en 6 is het woensdagochtend hun moment om te schitteren. Op de voetbalvelden van HZVV en VV Hoogeveen worden diverse sportactiviteiten aangeboden die zorgen voor een dag vol plezier en sportiviteit.

Lees verder Over Sportieve spektakelweek voor basisscholen in Gemeente Hoogeveen!
17 mei 2023|

Op maandag 22 mei start aannemer Avitec met de nieuwe inrichting van het Kaaplaantje. Het Kaaplaantje wordt groener en de entrees van de parkeergarage worden beter toegankelijk gemaakt. De herinrichting moet ervoor zorgen dat het Kaaplaantje aantrekkelijker en veiliger wordt voor voetgangers. Bezoekers van het centrum kunnen gewoon gebruik blijven maken van de parkeergarage De Kaap.

Lees verder Over Werkzaamheden Kaaplaantje starten op 22 mei
17 mei 2023|

Mogen we u een aantal vragen stellen over afval? We willen graag van u weten wat u belangrijk vindt bij het scheiden van uw afval en voor het ophalen of inleveren van uw afval. Wat zijn uw ervaringen, wat kan beter en wat mag het kosten? De gemeente Hoogeveen werkt aan nieuw afvalbeleid waarin bijvoorbeeld keuzes gemaakt moeten worden over de manier van inzamelen. Uw inbreng helpt ons om deze keuzes te maken.

Lees verder Over Denkt u mee over het afvalbeleid van de gemeente Hoogeveen?
17 mei 2023|

In het hoger beroep dat Maxx Sports & Events aanspande tegen de gemeente, oordeelt de rechter dat alle vorderingen die tegen de gemeente zijn aangespannen niet toewijsbaar zijn en worden afgewezen. Het Hof volgt daarmee het oordeel dat door de rechtbank in december 2021 is uitgesproken.

Lees verder Over Rechter geeft gemeente gelijk in hoger beroep in procedure rond ijsbaan
15 mei 2023|

Inwoners, professionals en ondernemers hebben samen een Lokaal Preventieakkoord gemaakt. Daarin staan ambities op het gebied van roken, drinken en gewicht. Ideeën die helpen gezonder te leven kunnen hier geld voor krijgen.

Lees verder Over Dankzij Lokaal Preventieakkoord: Fit in Krakeel: ‘Ik voel me lekkerder’ en Oermodern Ouderschap: ‘Ik voel me niet meer alleen’
12 mei 2023|

Vanwege het aanstaande vertrek van burgemeester Karel Loohuis gaat de gemeenteraad van Hoogeveen op zoek naar een nieuwe burgemeester. De gemeenteraad wil daarvoor een nieuwe profielschets opstellen. In de profielschets wordt beschreven wat voor burgemeester Hoogeveen nodig heeft. Het is te vergelijken met een vacaturetekst.

Lees verder Over Denk mee over nieuwe burgemeester Hoogeveen

Contact met de gemeente

Maak online een afspraak voordat u langskomt op het gemeentehuis. Of bel met de gemeente.

Telefoon

14 0528

Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Bezoekadres

Raadhuisplein 24
7901 BW Hoogeveen

Postadres

Postbus 20.000
7900 PA Hoogeveen
info@hoogeveen.nl
Verstuur een veilig bericht