Tijdens de lockdown blijft het gemeentehuis open. Bestaande afspraken gaan door. Tijdens uw afspraak is een mondkapje verplicht. U kunt alleen langskomen op afspraak

Nieuwsoverzicht

03 mei 2021|

De gemeente Hoogeveen is samen met de gemeente De Wolden en de Samenwerkingsorganisatie De Wolden Hoogeveen van plan om nieuwe overeenkomst af te sluiten voor een e-HRM applicatie. Het betreft de levering, onderhoud en beheer van een e-HRM informatiesysteem voor personeelsadministratie & salarisverwerking. De ingangsdatum van de nieuwe overeenkomst is 1 januari 2022.

Lees verder
26 april 2021|

Twee ridders en elf leden in de Orde van Oranje-Nassau. Dat is de ‘neerslag’ van de lintjesregen in de gemeente Hoogeveen dit jaar. Burgemeester Karel Loohuis bracht de onderscheidingen naar de gedecoreerden, maar familieleden speldden de versierselen op. En vanwege Corona ook vaak in de buitenlucht, op balkon, tuin, of onder een overkapping.

Lees verder
20 april 2021|

Voor ondernemers, onderwijs- en kennisinstellingen, mbo-, hbo- en wo studenten een interessante speler bij: de IT-hub Hoogeveen. Deze biedt namelijk mogelijkheden om IT-talent te boeien en te binden aan Drentse bedrijven. Gedeputeerde Staten stellen Provinciale Staten voor het gebouw van de IT-hub in eigen beheer te realiseren en vragen Provinciale Staten hiervoor een investeringskrediet beschikbaar te stellen van 1,5 miljoen euro vanuit de hiervoor reeds beschikbaar gestelde middelen.

Lees verder
13 april 2021|

Het college van B&W legt de komende weken het ontwerpbestemmingsplan ter inzage dat de bouw van woningen in het gebied Nijstad-Oost mogelijk moet maken. Een gebiedsvisie voor het gebied maakt ook onderdeel uit van het plan.

Lees verder
12 april 2021|

Goed in je vel zitten, weinig stress hebben, het heeft allemaal met gezondheid te maken. Gezondheid is een voorwaarde om mee te kunnen doen, om te werken, om kinderen op te kunnen voeden, om vrienden te maken. Het is belangrijk dat iedereen mee kan doen, maar dat gaat niet voor iedereen vanzelf.

Lees verder
07 april 2021|

Op 12 april van 19.30 - 21.00 uur haalt Andries Ophof in de raadszaal van Hoogeveen - in een discussie met met Wido van den Bosch, Jan Berend van der Wijk, Jelle Weever, Harjo Woltinge, Roeli Mossel en Peter Cool - de onderste steen boven. U bent van harte welkom om digitaal aan te schuiven aan de stamtafel.

Lees verder
23 maart 2021|

Vanaf 12 april is het voor inwoners mogelijk om zich te laten vaccineren tegen corona aan De Vos van Steenwijklaan 73 in Hoogeveen. Naast de locaties in Assen (TT) en Emmen, is dit de derde vaccinatielocatie in Drenthe. Samen met de gemeente Hoogeveen is deze plek gevonden die goed bereikbaar is en voldoende parkeergelegenheid biedt voor bezoekers van de locatie. De teststraat aan de Parmentierstraat 2 blijft gewoon open.

Lees verder
18 maart 2021|

Sinds kort kunnen gezinnen in de gemeente Hoogeveen een beroep doen op Buurtgezinnen. De gemeente is hiervoor een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met Buurtgezinnen. Buurtgezinnen is een nieuw initiatief gebaseerd op een oude gedachte: opvoeden doen we samen.

Lees verder

Contact met de gemeente

Door de maatregelen vanwege het coronavirus kunnen wij u helaas alleen op afspraak op het gemeentehuis ontvangen.

Telefoon

14 0528

Vandaag gesloten

Bezoekadres

Raadhuisplein 24
7901 BW Hoogeveen

Postadres

Postbus 20.000
7900 PA Hoogeveen
info@hoogeveen.nl