Hebt u een afspraak in het gemeentehuis? Dan graag een mondkapje op. U kunt alleen langskomen op afspraak.

Nieuwsoverzicht

21 oktober 2020|

De huidige gemeentesecretaris voor zowel gemeente De Wolden als Hoogeveen en tevens directeur van de Samenwerkingsorganisatie De Wolden Hoogeveen, Nanne Kramer, vertrekt per 1 november bij samenwerkingsorganisatie De Wolden Hoogeveen.

Lees verder
09 oktober 2020|

Hebt u een afspraak in het Compagnieshuis, het Werkplein of het Raadhuis? Dan graag een mondkapje op!

Lees verder
09 oktober 2020|

Woensdag 7 oktober hebben de Drentse burgemeesters de aftrap verricht van de communicatie campagne ‘Drenten voor elkaar’. Ook de commissaris van de Koning is ambassadeur. Met deze campagne roepen de bestuurders alle Drenten op om samen sterk te blijven en zich aan de maatregelen te blijven houden. De campagne bestaat uit het uitdelen van paraplu’s en mondkapjes en het delen van persoonlijke redenen via de website www.drentenvoorelkaar.nl.

Lees verder
08 oktober 2020|

De gemeenten De Wolden, Hoogeveen, Meppel en Westerveld werken samen met scholen in de regio Zuidwest Drenthe om te zorgen dat leerlingen met een startkwalificatie van school gaan. Jongeren met een startkwalificatie (een diploma op minimaal mbo2-, havo- of vwo-niveau) doen het beduidend beter op de arbeidsmarkt dan degenen zonder startkwalificatie. Daarom is het van belang uitval te voorkomen en uitvallers alsnog aan een startkwalificatie te helpen. Ook de kleine groep jongeren voor wie een startkwalificatie te hoog gegrepen is, krijgt ondersteuning naar werk of dagbesteding als dit nodig is.

Lees verder
06 oktober 2020|

Het is herfst en dat betekent dat de dagen steeds korter worden. Als het buiten donker is, wil je natuurlijk wel goed zichtbaar zijn voor andere weggebruikers. Heb jij je fietsverlichting al gecheckt? Zo fiets je veilig verlicht naar school, de sportclub en naar andere leuke afspraken. Donker buiten? Licht aan en gaan!

Lees verder
06 oktober 2020|

We hebben net de warmste maar ook de droogste zomer achter de rug. De herfst is begonnen en de blaadjes vallen al van de bomen. De droogte van de zomer zorgt er niet alleen voor dat oogsten mislukken, ook onze tuinen, parken en bedrijventerreinen hebben er last van. Weet u wat u hiertegen kunt doen? Laat de blaadjes liggen!

Lees verder
06 oktober 2020|

Vanwege de nieuwe maatregelen rondom corona kan de Duurzame Huizen Route niet doorgaan zoals in eerste instantie opgezet.

Lees verder
05 oktober 2020|

De gemeente Hoogeveen wordt vanaf donderdag 8 oktober bestuurd door een zakencollege bestaande uit burgemeester Karel Loohuis en vier nieuw aan te treden wethouders. Deze vier nieuwe wethouderskandidaten zijn Werner ten Kate, Derk Reneman, Janita Tabak en Jan Zwiers.

 

Lees verder

Contact met de gemeente

Door de maatregelen vanwege het coronavirus kunnen wij u helaas alleen op afspraak op het gemeentehuis ontvangen.

Telefoon

14 0528

Vandaag gesloten

Bezoekadres

Raadhuisplein 24
7901 BW Hoogeveen

Postadres

Postbus 20.000
7900 PA Hoogeveen
info@hoogeveen.nl