Icoon uitroeptekenDoor technische problemen kunnen wij u telefonisch niet altijd goed helpen. Probeer het later nog een keer.

Nieuwsoverzicht

28 juni 2022|

Het college van B&W heeft besloten dat supermarkten, bakkers, slagers en poeliers tot en met 1 januari 2023 ruimer open mogen zijn.

Lees verder Over Ruimere openingstijden voor levensmiddelenwinkels blijven dit jaar van kracht
24 juni 2022|

Tijdens de gemeenteraadsvergadering van 16 juni heeft de gemeenteraad van Hoogeveen vijf nieuwe wethouders benoemd: Jan Zwiers (Gemeentebelangen), Mark Tuit (PvdA), Roelof Bisschop (VVD), Jeroen Westendorp (ChristenUnie) en Derk Reneman (partijloos). De nieuwe wethouders hebben de portefeuilles verdeeld.

Lees verder Over Portefeuilleverdeling college Hoogeveen bekend
21 juni 2022|

Voor de nieuwbouw aan de zuidzijde van Noordscheschut is de Straatnaamcommissie op zoek naar nieuwe straatnamen. We zijn opzoek naar thema’s of concrete straatnamen.

Lees verder Over Gezocht: straatnamen voor Noordscheschut
15 juni 2022|

De watermonsters die gisteren in recreatieplas Schoonhoven werden genomen, tonen aan dat er veilig gezwommen kan worden. Er is geen rode blauwalg aangetroffen.

Lees verder Over Goed nieuws: veilig zwemmen in recreatieplas
10 juni 2022|

Op de Buizerdlaan, de Lomanlaan en de Boekweitlaan in Hoogeveen wordt veel te hard gereden. Dat levert levensgevaarlijke situaties op. De gemeente wil deze straten veiliger maken. Wethouder Derk…

Lees verder Over Gemeente roept hulp in van buurt om probleem hardrijden aan te pakken
07 juni 2022|

De gemeenteraad heeft in 2020 besloten de naam Tjalmapark te schrappen en inwoners te betrekken bij de keuze van een nieuwe naam voor het park. Op de oproep namen in te sturen, zijn 111 suggesties binnengekomen voor in totaal 99 verschillende namen.

Lees verder Over Welke naam kiest u voor het park achter het Raadhuis in Hoogeveen?
02 juni 2022|

Gemeentebelangen Hoogeveen, PvdA, VVD en ChristenUnie hebben de onderhandelingen afgerond met een coalitieakkoord met de titel “Samen: verbinden & verbeteren”.

Lees verder Over Coalitieakkoord en nieuwe wethouders in Hoogeveen
30 mei 2022|

Ondanks dat voor ons gevoel de coronacrisis achter ons ligt, is er door de Rijksoverheid geld beschikbaar gesteld voor de kosten die horecabedrijven, sportclubs en buurthuizen hebben gemaakt voor het controleren van de Corona Toegangsbewijzen (CTB). Wellicht kunt u hiervoor in aanmerking komen?

Lees verder Over Regeling kosten vergoeding CTB controle 2022

Contact met de gemeente

Maak online een afspraak voordat u langskomt op het gemeentehuis. Of bel met de gemeente.

Telefoon

14 0528

Vandaag bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur

Bezoekadres

Raadhuisplein 24
7901 BW Hoogeveen

Postadres

Postbus 20.000
7900 PA Hoogeveen
info@hoogeveen.nl
Verstuur een veilig bericht