Ondanks de maatregelen vanwege het coronavirus proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Onze dienstverlening gaat door in aangepaste vorm.

Nieuwsoverzicht

31 maart 2020|

De Drentse gemeenten hebben samen een pakket van 10 maatregelen samengesteld om ondernemers te ondersteunen die in de problemen komen door corona. Alle gemeenten passen deze maatregelen toe. Ondernemers kunnen op de website van hun gemeente terecht voor informatie over de maatregelen.

Lees verder
31 maart 2020|

Zorgbelang Drenthe heeft sinds vorige week woensdag 25 maart een meldpunt, waar inwoners hun zorgen kunnen uiten over ervaren knelpunten in de zorg. Ook kunnen inwoners het meldpunt gebruiken om mooie initiatieven in de zorg die zijn voortgekomen uit de coronacrisis te melden.

Lees verder
31 maart 2020|

In deze bijzondere tijden gebeuren er ook mooie dingen. Mensen helpen elkaar waar mogelijk en staan voor elkaar klaar. Om mensen in nood direct te kunnen helpen stelt de Voedselbank Zuidwest-Drenthe noodpakketten beschikbaar voor inwoners uit Hoogeveen en De Wolden die dat nodig hebben.

Lees verder
30 maart 2020|

Voor de geannuleerde raadsvergadering van 26 maart stond een belangrijk punt op de agenda: een debat over de eerder gedane bezuinigingsvoorstellen. Raad en college willen niet dat de besluitvorming rondom dit onderwerp stil komt te liggen. Daarom is besloten dat er op 9 april een digitale raadsvergadering zal plaatsvinden.

Lees verder
28 maart 2020|

Aan het eind van de middag is een grote brand ontstaan bij Attero in Wijster.

Lees verder
27 maart 2020|

Burgemeester Loohuis heeft een videoboodschap voor alle Hoogeveense jongeren uitgebracht.

Lees verder
27 maart 2020|

De voorzitters van de drie Veiligheidsregio’s in Noord-Nederland hebben besloten dat toilet-, was- en douchevoorzieningen op campings en jachthavens gesloten moeten worden. De voorzitters vinden het risico te groot dat het op deze plekken niet lukt om

de maatregelen met betrekking tot het houden van 1,5 meter afstand in acht te nemen.

Lees verder
25 maart 2020|

De Drentse gemeenten en de provincie Drenthe willen samen optrekken bij het ondersteunen van ondernemers die getroffen worden door de effecten van Corona.

Lees verder

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Hoogeveen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Telefoon

14 0528

Vandaag gesloten

Openingstijden (zonder afspraak)

Vandaag gesloten Morgen van 09:00 tot 13:00 uur

Bezoekadres

Raadhuisplein 24
7901 BW Hoogeveen

Postadres

Postbus 20.000
7900 PA Hoogeveen
info@hoogeveen.nl