Nieuwsoverzicht

07 november 2019|

Vanaf 2020 verandert de zorg in Drenthe. Door strengere kwaliteitseisen en weinig gespecialiseerde artsen en verpleegkundigen moet de zorg in de regio veranderen en daarom wordt Bethesda in Hoogeveen een weekziekenhuis.

Lees verder
07 november 2019|

Afgelopen dinsdag, 5 november, bracht het college een bezoek aan het familiebedrijf in Stuifzand.

Lees verder
06 november 2019|

De ondernemers in het stadscentrum hebben gekozen voor de voortzetting van het BIZ ondernemersfonds. De nieuwe periode loopt van 2020 tot en met 2024. Met dit ondernemersfonds wordt het centrum van Hoogeveen bruisend, schoon en veilig gehouden.

Lees verder
06 november 2019|

Steeds meer jongeren maken zich zorgen over het klimaat. En terecht: het gaat om hun toekomst. Daarom is het belangrijk dat jongeren een stem krijgen en gehoord worden. Dat ze ervaren hoe overheden en bedrijven werken aan klimaatadaptatie en dat zij zelf klimaatoplossingen kunnen bedenken.

Lees verder
05 november 2019|

De detailhandel is de afgelopen jaren veranderd. Waar het online winkelen een sterke groei heeft doorgemaakt, is op straat vaker leegstand zichtbaar en veranderen winkels in bijvoorbeeld horeca of woningen. Gemeenten en provincies zetten zich samen met winkeliers in voor aantrekkelijke binnensteden, dorpscentra en een compleet winkelaanbod. Om dit zo goed mogelijk te doen, is periodiek onderzoek naar koopgedrag van groot belang.

Lees verder
04 november 2019|

Er zijn in Hoogeveen geen nieuwe tijgermuggen aangetroffen. Het muggenseizoen loopt door de kou ten einde en de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) rondt de bestrijdingswerkzaamheden voor 2019 af.

Lees verder
04 november 2019|

Door goede samenwerking tussen ondernemers en overheid is het stadscentrum van Hoogeveen de afgelopen jaren steeds veiliger geworden. Dit is opnieuw bekrachtigd met de uitreiking van een certificaat voor een 4e ster Veilig Winkelgebied door het Keurmerk Veilig Ondernemen, ondersteund vanuit het Centrum voor criminaliteitspreventie en -veiligheid (CCV).

Lees verder
04 november 2019|

Wim Snijders uit Hoogeveen is zaterdagavond 2 november Lid in de Orde van Nassau geworden. Burgemeester Karel Loohuis spelde de Koninklijke onderscheiding zaterdagavond op in buurthuis De Weideblik in Hoogeveen.

Lees verder

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Hoogeveen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Telefoon

14 0528

Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Openingstijden

Vandaag geopend tot 17:00 uur Morgen van 09:00 tot 17:00 uur

Bezoekadres

Raadhuisplein 24
7901 BW Hoogeveen

Postadres

Postbus 20.000
7900 PA Hoogeveen
info@hoogeveen.nl