Nieuwsoverzicht

23 januari 2020|

Op 21 januari was het college van burgemeester en wethouders op bezoek bij TRIVIUM PACKAGING. Zo heet het bedrijf tegenwoordig. Menig Hoogevener zegt namen als Impress Metal Packaging, Ardaghgroup en Trivium helemaal niets. Maar zeg je Blikfabriek, dan weet iedereen waar je het over hebt. 

Lees verder
21 januari 2020|

Na het succes van vorig jaar gaan de kinderen in Drenthe weer aan de slag met Kindermenu 2.0. Alle basisschoolleerlingen worden uitgedaagd om een gezond recept met veel groenten te verzinnen voor op de menukaart in restaurants in Hoogeveen en De Wolden.

Lees verder
16 januari 2020|

Op 1 februari opent in Hoogeveen een Handhaving en Toezichtlocatie (HTL). Deze HTL is primair gericht op begrenzing. Voor deze HTL komen in aanmerking asielzoekers die binnen de COA-opvang ernstige overlast veroorzaken en waarvan de impact op de bewoners en medewerkers dusdanig ernstig is, dat plaatsing in een separate opvang noodzakelijk is.

Lees verder
13 januari 2020|

Aannemer Zuidema is inmiddels begonnen met het vernieuwen van de bestrating in de Hoofdstraat rond de Cascade. De werkzaamheden duren naar verwachting tot mei of juni.

Lees verder
10 januari 2020|

Het eerste werkbezoek in 2020 van het college is een feit. Dinsdag 7 januari bezochten burgemeester en wethouders Chamel BV in Hoogeveen.

Lees verder
07 januari 2020|

Het college heeft, na een openbare Europese aanbesteding, het architectenbureau Common Affairs de opdracht gegeven, om samen met de culturele partijen in Hoogeveen een voorlopig ontwerp te maken voor een gezamenlijk Cultureel Complex.

Lees verder
07 januari 2020|

Nieuw parkeerbeleid ontwikkelen we samen; Hoogeveen maken we samen. Wethouder Erwin Slomp: 'U bent van harte welkom op 22 januari in De Tamboer.'

Lees verder
03 januari 2020|

Hier kunt u de hele toespraak van burgemeester Loohuis van gistermiddag teruglezen.

Lees verder

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Hoogeveen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Telefoon

14 0528

Vandaag bereikbaar tot 13:00 uur

Openingstijden

Vandaag geopend tot 13:00 uur Morgen gesloten

Bezoekadres

Raadhuisplein 24
7901 BW Hoogeveen

Postadres

Postbus 20.000
7900 PA Hoogeveen
info@hoogeveen.nl