Hebt u een afspraak in het gemeentehuis? Dan graag een mondkapje op. U kunt alleen langskomen op afspraak.

Nieuwsoverzicht

17 augustus 2020|

Het coronavirus is er nog steeds, ook in Drenthe. Om de kans op verspreiding te beperken, start vandaag de praktijktest van CoronaMelder. Als Drent kun je meedoen aan de praktijktest. Ga naar de appstore op je telefoon, download de CoronaMelder app en help te testen hoe CoronaMelder werkt.

Lees verder
09 augustus 2020|

De voorzitter van de Veiligheidsregio Drenthe heeft een nieuwe noodverordening vastgesteld die per 10 augustus 2020 geldt.

 

Lees verder
08 juli 2020|

Sinds de aangekondigde versoepelingen van de corona-maatregelen door het kabinet, zijn er weer mogelijkheden voor evenementen in onze gemeente, mits deze corona-proof kunnen worden georganiseerd. Grote tentfeesten zijn vooralsnog niet toegestaan.

Lees verder
02 juli 2020|

Afgelopen week kondigden we aan op de facebookpagina van binnenstad Hoogeveen, de pagina over de voortgang van de herinrichting, dat de bouw van de nieuwe oversteek over de Cascade ter plaatse van het…

Lees verder
15 juni 2020|

Hoogeveen heeft de afgelopen jaren gebouwd aan een prettige woon- en werkomgeving. Vanuit

ambities zijn veel voorzieningen gerealiseerd voor onze inwoners en bezoekers. De afgelopen jaren is

de financiële positie van de gemeente steeds verder verslechterd.

Lees verder
12 juni 2020|

Stichting Centrummanagement heeft op verzoek van de gemeente Hoogeveen met betrokken partijen een plan opgesteld om het veilig winkelen, verblijven én werken in het centrum te waarborgen.

Lees verder
10 juni 2020|

De Samenwerkingsorganisatie De Wolden Hoogeveen (hierna SWO) is recentelijk gestart met twee Europese aanbestedingen. Namelijk voor de levering van Brandstoffen en voor de Schoonmaak van de buitenlocaties.

Lees verder
19 mei 2020|

Trouwen of het registreren van een partnerschap is een recht. Daarom blijft het in coronatijd ook mogelijk bij gemeente Hoogeveen. Trouwen is alleen mogelijk in de trouwzaal van het Raadhuis. De grootte van deze zaal is bepalend voor het aantal gasten dat we veilig kunnen ontvangen.

Lees verder

Contact met de gemeente

Door de maatregelen vanwege het coronavirus kunnen wij u helaas alleen op afspraak op het gemeentehuis ontvangen.

Telefoon

14 0528

Vandaag bereikbaar tot 13:00 uur

Bezoekadres

Raadhuisplein 24
7901 BW Hoogeveen

Postadres

Postbus 20.000
7900 PA Hoogeveen
info@hoogeveen.nl