Ondanks de maatregelen vanwege het coronavirus proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Onze dienstverlening gaat door in aangepaste vorm.

Nieuwsoverzicht

17 maart 2020|

De dienstverlening van gemeente Hoogeveen gaat tijdens de coronacrisis gewoon door, alleen in aangepaste vorm.

Lees verder
17 maart 2020|

Gisteravond sprak Minister-President Rutte Nederland toe. Het is duidelijk dat de aanpak van het coronavirus veel van ons vraagt, ook in Drenthe.

Lees verder
13 maart 2020|

De gemeente heeft het voormalig schoolgebouw De Hoeksteen in Nieuwlande officieel overgedragen aan onderduikersmuseum De Duikelaar en de kunstenaar Hendrik Jacobs.

Lees verder
12 maart 2020|

De Samenwerkingsorganisatie De Wolden Hoogeveen is voornemens om nieuwe raamovereenkomsten af te sluiten voor de inhuur van uitzendkrachten.

De ingangsdatum van de nieuwe overeenkomsten is 1 juni 2020. Het betreft voornamelijk de inhuur van administratieve functies.

 

Lees verder
12 maart 2020|

Er zijn twee nieuwe besmettingen in Drenthe vastgesteld. Eén persoon woont in Hoogeveen en één in Emmen. Het gaat om volwassenen. Beiden zijn in thuisisolatie. Zoals gebruikelijk wordt het contactonderzoek rondom deze personen opgestart.

Lees verder
06 maart 2020|

Op dit moment is er een bedrijf actief bezig met advertentieverkoop en controle van een informatie gids, die gemeentegids wordt genoemd. Bij veel ondernemers en instellingen ontstaat er nu verwarring of zij met de uitgever van de officiële gemeentegids te maken hebben.

Lees verder
05 maart 2020|

De komende weken gaat het bedrijf Cyclomedia uit Zaltbommel in onze gemeente 360 graden panoramafoto’s maken. Hiervoor rijden speciaal uitgeruste voertuigen over alle openbare wegen. In bepaalde gevallen is het noodzakelijk dat over voet- en fietspaden wordt gereden. De gemeente heeft hiervoor ontheffing verleend.

Lees verder
19 februari 2020|

Bijna alle eigenaren en gebruikers van onroerende zaken ontvangen met dagtekening 29 februari 2020 een aanslagbiljet gemeentelijke heffingen en een WOZ-beschikking 2020. Op dit aanslagbiljet staat wat u voor de afvalstoffenheffing, rioolheffing, BIZ en/of onroerende zaakbelasting (OZB) moet betalen.

Lees verder

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Hoogeveen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Telefoon

14 0528

Vandaag gesloten

Openingstijden (zonder afspraak)

Vandaag gesloten Morgen van 09:00 tot 13:00 uur

Bezoekadres

Raadhuisplein 24
7901 BW Hoogeveen

Postadres

Postbus 20.000
7900 PA Hoogeveen
info@hoogeveen.nl