U kunt op het gemeentehuis alleen langskomen op afspraak

Nieuwsoverzicht

27 mei 2021|

Sportdag voor groep 7 en 8 van de basisscholen toch mogelijk

 

Alle kinderen van groep 5 tot en met 8 van de basisscholen kijken er ieder jaar naar uit; de sportweek. De sportweek is een jaarlijks sportief feest voor alle bovenbouwleerlingen in de hele gemeente. Vorig jaar kon het vanwege de coronamaatregelen niet doorgaan, hoe zit dat dit jaar?

Lees verder
27 mei 2021|

Samen fietsen met iemand die dit niet meer zelfstandig kan? Dat kan met een duofiets. Leverancier voor hulpmiddelen Meyra heeft er een geschonken aan de inwoners van Hoogeveen. Deze schenking maakt deel uit van de contractuele overeenkomst tussen gemeente Hoogeveen en de firma Meyra. Deze duofiets staat samen met andere duofietsen bij het Jannes van der Sleedenhuis Wolfsbos in Hoogeveen en is voor iedereen te leen.

Lees verder
20 mei 2021|

Dat het sociaal domein anders moet, daar zijn we het over eens. De uitgaven aan jeugdhulp, wmo en participatiewet zijn veel hoger dan de inkomsten die de gemeente van het Rijk ontvangt.

Lees verder
23 maart 2021|

Vanaf 12 april is het voor inwoners mogelijk om zich te laten vaccineren tegen corona aan De Vos van Steenwijklaan 73 in Hoogeveen. Naast de locaties in Assen (TT) en Emmen, is dit de derde vaccinatielocatie in Drenthe. Samen met de gemeente Hoogeveen is deze plek gevonden die goed bereikbaar is en voldoende parkeergelegenheid biedt voor bezoekers van de locatie. De teststraat aan de Parmentierstraat 2 blijft gewoon open.

Lees verder
02 februari 2021|

Met de realisatie van een innovatiecentrum beschikt de regio eind 2023 over een centrum voor opleidingen, trainingen en een netwerk voor verduurzaming van de gebouwde omgeving. Het innovatiecentrum krijgt onderdak bij het Alfa-college aan de Voltastraat in Hoogeveen en moet hét opleidingscentrum worden voor de monteur van de toekomst. De Regio Deal Zuid- en Oost-Drenthe onderschrijft de ambities van het innovatiecentrum en draagt ruim € 1,2 miljoen bij aan de realisatie.

Lees verder
05 januari 2021|

Vandaag heeft burgemeester Karel Loohuis de Jong Hoogevener van het jaar 2020 bekend gemaakt tijdens de online nieuwjaarsbijeenkomst van de gemeente. Young TV heeft een filmpje van gemaakt van het juryrapport en de bekendmaking.

Lees verder
09 oktober 2020|

Hebt u een afspraak in het Compagnieshuis, het Werkplein of het Raadhuis? Dan graag een mondkapje op!

Lees verder
06 oktober 2020|

Het is herfst en dat betekent dat de dagen steeds korter worden. Als het buiten donker is, wil je natuurlijk wel goed zichtbaar zijn voor andere weggebruikers. Heb jij je fietsverlichting al gecheckt? Zo fiets je veilig verlicht naar school, de sportclub en naar andere leuke afspraken. Donker buiten? Licht aan en gaan!

Lees verder

Contact met de gemeente

Door de maatregelen vanwege het coronavirus kunnen wij u helaas alleen op afspraak op het gemeentehuis ontvangen.

Telefoon

14 0528

Vandaag gesloten

Bezoekadres

Raadhuisplein 24
7901 BW Hoogeveen

Postadres

Postbus 20.000
7900 PA Hoogeveen
info@hoogeveen.nl