Tijdens de lockdown blijft het gemeentehuis open. Bestaande afspraken gaan door. Tijdens uw afspraak is een mondkapje verplicht. U kunt alleen langskomen op afspraak

Nieuwsoverzicht

06 oktober 2020|

Het is herfst en dat betekent dat de dagen steeds korter worden. Als het buiten donker is, wil je natuurlijk wel goed zichtbaar zijn voor andere weggebruikers. Heb jij je fietsverlichting al gecheckt? Zo fiets je veilig verlicht naar school, de sportclub en naar andere leuke afspraken. Donker buiten? Licht aan en gaan!

Lees verder
17 augustus 2020|

Het coronavirus is er nog steeds, ook in Drenthe. Om de kans op verspreiding te beperken, start vandaag de praktijktest van CoronaMelder. Als Drent kun je meedoen aan de praktijktest. Ga naar de appstore op je telefoon, download de CoronaMelder app en help te testen hoe CoronaMelder werkt.

Lees verder
19 mei 2020|

Trouwen of het registreren van een partnerschap is een recht. Daarom blijft het in coronatijd ook mogelijk bij gemeente Hoogeveen. Trouwen is alleen mogelijk in de trouwzaal van het Raadhuis. De grootte van deze zaal is bepalend voor het aantal gasten dat we veilig kunnen ontvangen.

Lees verder

Contact met de gemeente

Door de maatregelen vanwege het coronavirus kunnen wij u helaas alleen op afspraak op het gemeentehuis ontvangen.

Telefoon

14 0528

Vandaag gesloten

Bezoekadres

Raadhuisplein 24
7901 BW Hoogeveen

Postadres

Postbus 20.000
7900 PA Hoogeveen
info@hoogeveen.nl