Tijdens de lockdown blijft het gemeentehuis open. Bestaande afspraken gaan door. Tijdens uw afspraak is een mondkapje verplicht. U kunt alleen langskomen op afspraak

Nieuwsoverzicht

16 maart 2021|

De provincie Drenthe stelt een subsidie beschikbaar voor vrijwilligersorganisaties in Hoogeveen zodat zij een “Frisse Start” kunnen maken zodra de coronamaatregelen dat toelaten. De subsidie is bedoeld voor sociaal-culturele activiteiten die bijdragen aan de vitaliteit en kwaliteit van leven en wonen in Drenthe.

Lees verder
12 maart 2021|

Om Hoogeveen financieel gezond te maken moet de gemeente meer inkomsten krijgen en minder uitgeven. Om minder uit te geven heeft de gemeenteraad het college, de burgemeester en vier wethouders, opdracht gegeven om te bezuinigen, ook op de sociale kant van het gemeentelijk beleid; zorg, welzijn, gezondheidszorg en opvoeding.

Lees verder
09 maart 2021|

Vandaag is geen gewone lesdag voor de 8e groepers van OBS Oostenbrink in Hollandscheveld. Ze krijgen bezoek van straatvoetballer Touzani.

Lees verder
19 februari 2021|

De gemeente Hoogeveen verstuurt vanaf 20 februari 9.000 gemeentelijke belastingaanslagen digitaal en 18.000 per post. De gemeentelijke belastingen zijn een belangrijke inkomstenbron van de gemeente.

 

Lees verder
02 februari 2021|

Met de realisatie van een innovatiecentrum beschikt de regio eind 2023 over een centrum voor opleidingen, trainingen en een netwerk voor verduurzaming van de gebouwde omgeving. Het innovatiecentrum krijgt onderdak bij het Alfa-college aan de Voltastraat in Hoogeveen en moet hét opleidingscentrum worden voor de monteur van de toekomst. De Regio Deal Zuid- en Oost-Drenthe onderschrijft de ambities van het innovatiecentrum en draagt ruim € 1,2 miljoen bij aan de realisatie.

Lees verder
05 januari 2021|

Vandaag heeft burgemeester Karel Loohuis de Jong Hoogevener van het jaar 2020 bekend gemaakt tijdens de online nieuwjaarsbijeenkomst van de gemeente. Young TV heeft een filmpje van gemaakt van het juryrapport en de bekendmaking.

Lees verder
09 oktober 2020|

Hebt u een afspraak in het Compagnieshuis, het Werkplein of het Raadhuis? Dan graag een mondkapje op!

Lees verder
06 oktober 2020|

Het is herfst en dat betekent dat de dagen steeds korter worden. Als het buiten donker is, wil je natuurlijk wel goed zichtbaar zijn voor andere weggebruikers. Heb jij je fietsverlichting al gecheckt? Zo fiets je veilig verlicht naar school, de sportclub en naar andere leuke afspraken. Donker buiten? Licht aan en gaan!

Lees verder

Contact met de gemeente

Door de maatregelen vanwege het coronavirus kunnen wij u helaas alleen op afspraak op het gemeentehuis ontvangen.

Telefoon

14 0528

Vandaag gesloten

Bezoekadres

Raadhuisplein 24
7901 BW Hoogeveen

Postadres

Postbus 20.000
7900 PA Hoogeveen
info@hoogeveen.nl