Ondanks de maatregelen vanwege het coronavirus proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn. De milieustraat is open zonder afspraak, wel gelden aanvullende maatregelen. Op het gemeentehuis kunt u alleen langskomen op afspraak.

Nieuwsoverzicht

09 juli 2020|

Op 2 juli kondigde het bestuur van Centrummanagement Hoogeveen aan dat de Pulledagen dit jaar door zouden gaan. Helaas moet ze nu concluderen dat het toch een jaar later wordt, hoe spijtig dat ook is.

Lees verder
08 juli 2020|

Sinds de aangekondigde versoepelingen van de corona-maatregelen door het kabinet, zijn er weer mogelijkheden voor evenementen in onze gemeente, mits deze corona-proof kunnen worden georganiseerd. Grote tentfeesten zijn vooralsnog niet toegestaan.

Lees verder
07 juli 2020|

De samenwerkende partners van Jong Hoogeveen hebben jonge Hoogeveners gevraagd om creatieve uitingen in te sturen over hoe ze deze corona tijd ervaren. Er hebben ruim 150 kinderen meegedaan met de meest uiteenlopende kunstwerken.

Lees verder
02 juli 2020|

Afgelopen week kondigden we aan op de facebookpagina van binnenstad Hoogeveen, de pagina over de voortgang van de herinrichting, dat de bouw van de nieuwe oversteek over de Cascade ter plaatse van het…

Lees verder
15 juni 2020|

Hoogeveen heeft de afgelopen jaren gebouwd aan een prettige woon- en werkomgeving. Vanuit

ambities zijn veel voorzieningen gerealiseerd voor onze inwoners en bezoekers. De afgelopen jaren is

de financiële positie van de gemeente steeds verder verslechterd.

Lees verder
12 juni 2020|

Stichting Centrummanagement heeft op verzoek van de gemeente Hoogeveen met betrokken partijen een plan opgesteld om het veilig winkelen, verblijven én werken in het centrum te waarborgen.

Lees verder
10 juni 2020|

De Samenwerkingsorganisatie De Wolden Hoogeveen (hierna SWO) is recentelijk gestart met twee Europese aanbestedingen. Namelijk voor de levering van Brandstoffen en voor de Schoonmaak van de buitenlocaties.

Lees verder
02 juni 2020|

Sinds gisteren kan iedereen met milde klachten die mogelijk duiden op het coronavirus, bellen naar het nummer 0800 – 1202 om een afspraak te maken voor een test bij de GGD. Het nummer is gratis en zeven dagen per week bereikbaar van 08.00 uur tot 20.00 uur.

Lees verder

Contact met de gemeente

Door de maatregelen vanwege het coronavirus kunnen wij u helaas alleen op afspraak op het gemeentehuis ontvangen. 

Telefoon

14 0528

Vandaag gesloten

Bezoekadres

Raadhuisplein 24
7901 BW Hoogeveen

Postadres

Postbus 20.000
7900 PA Hoogeveen
info@hoogeveen.nl