Subsidie voor activiteiten en evenementen

Is uw stichting of vereniging actief op het gebied van cultuur, onderwijs, participatie of zorg en welzijn? Dan kunt u misschien geld van de gemeente krijgen. U kunt subsidie aanvragen voor eenmalige activiteiten en voor jaarlijks terugkerende activiteiten.

Eenmalige subsidie

U kunt subsidie aanvragen voor een eenmalige activiteit. Dien uw aanvraag minimaal 8 weken voor de start van de activiteit of het evenement bij de gemeente in. De gemeente beslist binnen 8 weken nadat de aanvraag is ontvangen.

Jaarlijkse subsidie

U kunt subsidie aanvragen voor jaarlijks terugkerende activiteiten die uw stichting of vereniging organiseert. Wilt u subsidie aanvragen voor 2024? Dien uw aanvraag dan in voor 1 juni 2023. De gemeente beslist uiterlijk 31 december 2023 over uw aanvraag. 

Aanvragen

Verstuur 1 van de onderstaande aanvraagformulieren met bijlagen naar info@hoogeveen.nl of naar gemeente Hoogeveen, Postbus 20.000, 7900 PA Hoogeveen.

Voorwaarden

De gemeente toetst elke subsidieaanvraag aan de voorwaarden. U vindt de voorwaarden in de algemene subsidieverordening en de subsidieregeling. Is uw aanvraag niet op tijd? Dan kan de gemeente besluiten deze niet in behandeling te nemen.

Contact met de gemeente

Maak online een afspraak voordat u langskomt op het gemeentehuis. Of bel met de gemeente.

Telefoon

14 0528

Vandaag bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur

Bezoekadres

Raadhuisplein 24
7901 BW Hoogeveen

Postadres

Postbus 20.000
7900 PA Hoogeveen
info@hoogeveen.nl
Verstuur een veilig bericht