Ombudsman

Hebt u een vraag of klacht over de manier waarop u door bestuurders of ambtenaren van gemeente Hoogeveen bent behandeld? Dan kunt u terecht op het spreekuur van de plaatsvervangend ombudsman, mevrouw J. Wiersma-Veenhoven. U kunt een afspraak maken door te mailen: ombudsman@hoogeveen.nl of door te bellen naar 06 40 37 99 62 (Anita van Ulsen, secretaris van de ombudsman).

Schriftelijk contact opnemen

Wilt u schriftelijk contact opnemen met de ombudsman? Stuur uw vraag of klacht dan naar ombudsman@hoogeveen.nl. Vermeld in ieder geval uw naam, adres, telefoonnummer, vraag of klacht en verdere uitleg. U kunt ook een brief sturen naar Ombudsman Hoogeveen, Postbus 20.000, 7900 PA Hoogeveen.

Werkwijze bij officiële klacht

Hebt u al een officiële klacht ingediend? Dan onderzoekt de ombudsman de klacht en kijkt hij of de beslissing van het gemeentebestuur juist is. U en degene over wie u hebt geklaagd worden uitgenodigd voor een gesprek. De ombudsman schrijft een rapport over de feiten. U en degene over wie u hebt geklaagd kunnen op dit rapport reageren. In het definitieve rapport geeft de ombudsman zijn eindoordeel.

Jaarverslagen

Contact met de gemeente

Maak online een afspraak voordat u langskomt op het gemeentehuis. Of bel met de gemeente.

Telefoon

14 0528

Vandaag bereikbaar van 09:00 tot 13:00 uur

Bezoekadres

Raadhuisplein 24
7901 BW Hoogeveen

Postadres

Postbus 20.000
7900 PA Hoogeveen
info@hoogeveen.nl
Verstuur een veilig bericht