Ondanks de maatregelen vanwege het coronavirus proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn. De milieustraat is open zonder afspraak, wel gelden aanvullende maatregelen. Op het gemeentehuis kunt u alleen langskomen op afspraak.

Jeugdhulp

Hebt u vragen over de opvoeding van uw kinderen? Dan kunt u contact opnemen met het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG). Ook als jongere kun je hulp krijgen als je niet lekker in je vel zit of problemen hebt.

Hoe werkt het

  • Neem contact op met het het CJG: info@cjghoogeveen.nl of 0528 - 233049.
  • Hebt u advies nodig of meer informatie? Soms kan het team Jeugd- en gezinswerkers u meteen helpen. Ook kan het team u doorverwijzen of een thuisbezoek van een jeugd- of gezinswerker inplannen. 
  • De gemeente besluit of uw kind jeugdhulp krijgt en welke hulp dit dan is.
  • U ontvangt van de gemeente een aanvraagformulier. Vul het formulier in en stuur deze naar Postbus 20.000, 7900 PA Hoogeveen. Vind u het lastig om het formulier in te vullen? Maak dan gebruik van cliëntondersteuning.

Cliëntondersteuning

Wilt u dat er iemand met u meedenkt over een oplossing voor uw problemen? U kunt hulp vragen aan uw familie of kennissen. Maar u kunt ook gratis hulp krijgen van een onafhankelijke cliëntondersteuner.

Voor wie

De ondersteuning van het CJG is er voor kinderen en jongeren tot 18 jaar en hun ouders/verzorgers. Bent u een professional? Ook dan kunt u contact opnemen met het CJG. Bijvoorbeeld als u graag wilt overleggen of op zoek bent naar de juiste hulp voor een jongere of gezin.

Klacht indienen

Bent u niet tevreden over het handelen van een medewerker? Of over de manier waarop een medewerker met u is omgegaan? Dan kunt u een klacht indienen.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de ondersteuning van het Centrum voor Jeugd en Gezin? Kijk voor meer informatie op de website van het CJG

Contact met de gemeente

Door de maatregelen vanwege het coronavirus kunnen wij u helaas alleen op afspraak op het gemeentehuis ontvangen. 

Telefoon

14 0528

Vandaag gesloten

Bezoekadres

Raadhuisplein 24
7901 BW Hoogeveen

Postadres

Postbus 20.000
7900 PA Hoogeveen
info@hoogeveen.nl