Hebt u een afspraak in het gemeentehuis? Tijdens uw afspraak is een mondkapje verplicht. U kunt op het gemeentehuis alleen langskomen op afspraak.

Nicolet ten Kate

Alles is liefde en liefde is alles!

Jullie gaan trouwen of een geregistreerd partnerschap aan, van harte gefeliciteerd! Het wordt een bijzondere dag, jullie dag en bovenal een dag om nooit te vergeten.

Jullie zijn vast al een tijd druk met alle voorbereidingen. Daar hoort ook contact met een trouwambtenaar van de gemeente Hoogeveen bij.

Ik ben Nicolet ten Kate en ik woon met mijn man en twee dochters in Hoogeveen. Wij gaan er graag met zijn vieren op uit, liefst met familie of vrienden. In het dagelijks leven ben ik directeur op een basisschool, ik beleef daar erg veel plezier aan.

Een aantal weken voor jullie trouwdag ga ik graag samen in gesprek over wat jullie verbindt, ik ben daar heel erg benieuwd naar! Hoe hebben jullie elkaar leren kennen? Van welke muziek houden jullie? Waar moeten jullie samen om lachen? Ik ga mijn best doen om jullie liefde en verhaal te verwerken in een speech die raakt.

Zijn er ook kinderen aanwezig bij de ceremonie? Hartstikke leuk! Ik besteed daar zeker wat extra aandacht aan.

Ik draag er graag aan bij om van jullie trouwdag een fantastische blijvende herinnering te maken.

Tot gauw!

Hartelijke groet,

Nicolet ten Kate

Contact met de gemeente

Maak online een afspraak voordat u langskomt op het gemeentehuis. Of bel met de gemeente.

Telefoon

14 0528

Vandaag gesloten

Bezoekadres

Raadhuisplein 24
7901 BW Hoogeveen

Postadres

Postbus 20.000
7900 PA Hoogeveen
info@hoogeveen.nl