Hebt u een afspraak in het gemeentehuis? Tijdens uw afspraak is een mondkapje verplicht. U kunt op het gemeentehuis alleen langskomen op afspraak.

Hulp voor ondernemers vanuit organisaties

Steun voor ondernemers en zzp'ers

Komt u als ondernemer in de problemen door de maatregelen vanwege het coronavirus? Wij proberen u zo goed mogelijk te helpen. Bekijk alle regelingen voor ondernemers

Bent u ondernemer? Dan kunt u misschien subsidie krijgen. Ook kunt u bij verschillende organisaties terecht voor advies. 

Voor ondernemers

Bent u ondernemer in de provincie Drenthe en wilt u weten welke subsidies u kunt krijgen? Kijk op de website van subsidieverstrekker SNN (Samenwerkingsverband Noord-Nederland) of op 123subsidie.nl. U kunt ook begeleiding krijgen van STarters in Business (niet voor subsidies). 

Voor starters

Bent u een starter? Voor starters bestaan er geen aparte subsidies. Voor meer informatie als starter kunt u terecht bij STarters in Business

Hebt u een bijstandsuitkering, WW-uitkering of WAO-uitkering en wilt u een bedrijf starten? Of bent u zelfstandig en verdient u minder dan de jaarnorm? Dan kunt u mailen naar ondernemersadvies@dewoldenhoogeveen.nl

Ik ben Drents Ondernemer

U kunt als ondernemer ook terecht bij het loket van Ik Ben Drents Ondernemer. Het loket is bereikbaar via info@ikbendrentsondernemer.nl of 0592 365 515. Ik Ben Drents Ondernemer draagt met verschillende partners bij aan het behoud en de groei van de werkgelegenheid, adviseert ondernemers bijvoorbeeld in tijden van corona en zorgt voor economische versterking in de regio (en daarbuiten).

Sinds 8 februari zijn wij partner. Hierdoor zijn de activiteiten, kennis en advisering beter gebundeld en effectiever. De activiteiten vinden plaats in Drenthe en de Dutch TechZone regio. Meer informatie vindt u op Ik Ben Drents Ondernemer.

Contact met de gemeente

Maak online een afspraak voordat u langskomt op het gemeentehuis. Of bel met de gemeente.

Telefoon

14 0528

Vandaag bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur

Bezoekadres

Raadhuisplein 24
7901 BW Hoogeveen

Postadres

Postbus 20.000
7900 PA Hoogeveen
info@hoogeveen.nl