Hebt u een afspraak in het gemeentehuis? Tijdens uw afspraak is een mondkapje verplicht. U kunt op het gemeentehuis alleen langskomen op afspraak.

Hulp voor ondernemers vanuit de gemeente

Steun voor ondernemers en zzp'ers

Komt u als ondernemer in de problemen door de maatregelen vanwege het coronavirus? Wij proberen u zo goed mogelijk te helpen. Bekijk alle regelingen voor ondernemers

Bent u zelfstandig ondernemer of wilt u een bedrijf starten? En komt u in (tijdelijke) financiële problemen? U kunt bij de gemeente bijstand en/of bedrijfskapitaal aanvragen, op grond van het Besluit bijstandverlening zelfstandigen (Bbz). Hiervoor gelden bepaalde voorwaarden. Ook als u behoefte hebt aan ondersteuning, advies of begeleiding, dan kunt u terecht bij de gemeente.

Contact

U kunt contact opnemen met de ondernemersadviseurs van de gemeente:

Of mail naar ondernemersadvies@dewoldenhoogeveen.nl

Voor wie

  • U wilt een bedrijf starten
  • U als ondernemer hebt tijdelijke inkomensproblemen
  • U moet door omstandigheden uw bedrijf beëindigen. U kunt de bijstand gebruiken als aanvulling op uw inkomen om de beëindiging van uw bedrijf mogelijk te maken.

Meer informatie

Wilt u meer weten over wat de gemeente voor u als gevestigde of startende ondernemer kan betekenen? Bekijk dan het filmpje over het vragen om hulp en advies (YouTube)

Contact met de gemeente

Maak online een afspraak voordat u langskomt op het gemeentehuis. Of bel met de gemeente.

Telefoon

14 0528

Vandaag bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur

Bezoekadres

Raadhuisplein 24
7901 BW Hoogeveen

Postadres

Postbus 20.000
7900 PA Hoogeveen
info@hoogeveen.nl