Ondanks de maatregelen vanwege het coronavirus proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Onze dienstverlening gaat door in aangepaste vorm.

Collectieve zorgverzekering

Hebt u een laag inkomen maar wilt u toch goed verzekerd zijn? Als u een verzekering hebt bij Zilveren Kruis, dan kunt u de collectieve zorgverzekering aanvragen. U krijgt van de gemeente korting op de premie. 

Online aanvragen

Op de website van Gezond Verzekerd kunt u uw eigen zorgverzekering samenstellen. U kunt de vergoedingen kiezen die u nodig hebt en meteen uw maandpremie bekijken.

Meer informatie

De gemeente biedt de collectieve zorgverzekering aan samen met Zilveren Kruis. Hebt u vragen over de verzekering? Bel dan naar het Zilveren Kruis op het gratis telefoonnummer: 071 - 7510033.

Persoonlijk aanvragen

Wilt u de collectieve zorgverzekering bij de gemeente aanvragen? Vul dan het aanvraagformulier collectieve zorgverzekering (pdf - 0,2 MB)  in. U kunt het formulier langs brengen of mailen naar info@hoogeveen.nl. Het formulier kunt u ook opsturen naar: Postbus 20.000,
7900 PA Hoogeveen. Hebt u nog vragen? Neem dan contact op met de afdeling Inkomensvoorzieningen op werkdagen van 09.00 tot 13.00: 14 0528.

Voorwaarden

  • U woont in gemeente Hoogeveen
  • U bent verzekerd bij Zilveren Kruis
  • De grens van het inkomen is 110% van de voor u geldende bijstandsnorm

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Hoogeveen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Telefoon

14 0528

Vandaag gesloten

Openingstijden (zonder afspraak)

Vandaag gesloten Morgen van 09:00 tot 13:00 uur

Bezoekadres

Raadhuisplein 24
7901 BW Hoogeveen

Postadres

Postbus 20.000
7900 PA Hoogeveen
info@hoogeveen.nl