Hulp voor mantelzorgers

Zorgt u langere tijd voor uw partner, een familielid of bekende? Bijvoorbeeld bij langdurige ziekte, een beperking of hoge leeftijd. Dan bent u mantelzorger. U kunt met de gemeente in gesprek gaan om te kijken welke hulp u kunt krijgen. Bijvoorbeeld hulp bij het huishouden of dagbesteding voor de mantelzorgontvanger. Ook kunt u voor advies terecht bij het Stichting Welzijnswerk in Hoogeveen. 

Stichting Welzijnswerk

Bent u mantelzorger en wordt de zorg u teveel? Dan kunt u naar Stichting Welzijnswerk. U kunt hier heen als u vragen hebt over het thuis verzorgen van een langdurig zieke. Zij nemen de tijd voor u en beantwoorden uw vragen. Bijvoorbeeld, hoe kom ik aan hulpmiddelen voor de verzorging van mijn partner? Welke vragen kan ik aan de arts stellen? Waar kan ik hulp vinden voor mij en mijn partner? Ook kan een medewerker van Stichting Welzijnswerk u nuttige informatie geven en zaken voor u uitzoeken. Als het nodig is, kunnen zij  voor u een mantelzorgconsulent inschakelen.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Hoogeveen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Telefoon

14 0528

Vandaag bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur

Openingstijden

Vandaag geopend van 09:00 tot 17:00 uur Morgen van 09:00 tot 17:00 uur

Bezoekadres

Raadhuisplein 24
7901 BW Hoogeveen

Postadres

Postbus 20.000
7900 PA Hoogeveen
info@hoogeveen.nl