U kunt op het gemeentehuis alleen langskomen op afspraak

Afvalkalender bekijken

Gemeente Hoogeveen biedt de afvalkalender aan via Area. In de afvalkalender ziet u de ophaaldag van restafval, GFT-afval en PMD (plastic verpakkingen, metalen verpakkingen en drankenkartons). Maandelijks komt de Restgoedwagen bij u aan huis.

Persoonlijke afvalkalender

Wilt u de ophaaldagen online zien? Dat kan op de website van Area. Vul uw postcode en huisnummer in en u ziet welke container wanneer aan de weg moet.

Area Afval App

U ontvangt niet meer automatisch een papieren afvalkalender. De gratis Area Afval app kunt u downloaden op uw smartphone of tablet. De app is geschikt voor Apple en Android. U kunt de app downloaden in de App Store en Google Play. Lees meer informatie over de app van Area.

Herinneringen in app

U kunt via de app een herinnering krijgen om uw container aan de weg te zetten. Ga in de app naar ‘Instellingen’. Zet ‘Notificaties’ aan en kies op welk tijdstip u een herinnering wilt ontvangen.

Papieren versie

Wilt u graag een papieren versie? Vul het contactformulier van Area in en geef aan dat u een papieren versie van de afvalkalender wilt ontvangen.

Afvalwijzer

In de Afvalwijzer van Hoogeveen vindt u alle informatie over afvalinzameling, afvalscheiding en de inzamelvoorzieningen in gemeente Hoogeveen. In de afvalwijzer kunt u ook zien op welke manier u de containers moet aanbieden. Bekijk de afvalwijzer

Contact met de gemeente

Door de maatregelen vanwege het coronavirus kunnen wij u helaas alleen op afspraak op het gemeentehuis ontvangen.

Telefoon

14 0528

Vandaag gesloten

Bezoekadres

Raadhuisplein 24
7901 BW Hoogeveen

Postadres

Postbus 20.000
7900 PA Hoogeveen
info@hoogeveen.nl