Hebt u een afspraak in het gemeentehuis? Tijdens uw afspraak is een mondkapje verplicht. U kunt op het gemeentehuis alleen langskomen op afspraak.

Afvalkalender bekijken

Gemeente Hoogeveen biedt een online afvalkalender aan via Area. In de afvalkalender ziet u de ophaaldag van restafval, GFT-afval en PMD (plastic verpakkingen, metalen verpakkingen en drankenkartons). U ontvangt geen papieren afvalkalender meer.

Persoonlijke afvalkalender

Wilt u de ophaaldagen online zien? Dat kan op de website van Area. Vul uw postcode en huisnummer in en u ziet welke container wanneer aan de weg moet. U kunt deze kalender per maand of voor het hele jaar zelf printen.

Area Afval App

De gratis Area Afval app kunt u downloaden op uw smartphone of tablet. De app is geschikt voor Apple en Android. U kunt de app downloaden in de App Store en Google Play. Lees meer informatie over de app van Area.

Herinneringen in app

U kunt via de app een herinnering krijgen om uw container aan de weg te zetten. Ga in de app naar ‘Instellingen’. Zet ‘Notificaties’ aan en kies op welk tijdstip u een herinnering wilt ontvangen.

Afvalwijzer

In de Afvalwijzer van Hoogeveen vindt u alle informatie over afvalinzameling, afvalscheiding en de inzamelvoorzieningen in gemeente Hoogeveen. In de afvalwijzer kunt u ook zien op welke manier u de containers moet aanbieden. Bekijk de afvalwijzer

Contact met de gemeente

Maak online een afspraak voordat u langskomt op het gemeentehuis. Of bel met de gemeente.

Telefoon

14 0528

Vandaag bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur

Bezoekadres

Raadhuisplein 24
7901 BW Hoogeveen

Postadres

Postbus 20.000
7900 PA Hoogeveen
info@hoogeveen.nl