Ondanks de maatregelen vanwege het coronavirus proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Onze dienstverlening gaat door in aangepaste vorm.

Afvalkalender bekijken

Gemeente Hoogeveen biedt de afvalkalender aan via Area. In de afvalkalender ziet u de ophaaldag van restafval, GFT-afval en PMD (plastic verpakkingen, metalen verpakkingen en drankenkartons). Maandelijks komt de Restgoedwagen bij u aan huis.

Persoonlijke afvalkalender

Wilt u de ophaaldagen online zien? Dat kan op de website van Area. Vul uw postcode en huisnummer in en u ziet welke container wanneer aan de weg moet.

Area Afval App

U ontvangt niet meer automatisch een papieren afvalkalender. De gratis Area Afval app kunt u downloaden op uw smartphone of tablet. De app is geschikt voor Apple en Android. U kunt de app downloaden in de App Store en Google Play. Lees meer informatie over de app van Area.

Herinneringen in app

U kunt via de app een herinnering krijgen om uw container aan de weg te zetten. Ga in de app naar ‘Instellingen’. Zet ‘Notificaties’ aan en kies op welk tijdstip u een herinnering wilt ontvangen.

Papieren versie

Wilt u graag een papieren versie? Vul het contactformulier van Area in en geef aan dat u een papieren versie van de afvalkalender wilt ontvangen.

Afvalwijzer

In de Afvalwijzer van Hoogeveen vindt u alle informatie over afvalinzameling, afvalscheiding en de inzamelvoorzieningen in gemeente Hoogeveen. In de afvalwijzer kunt u ook zien op welke manier u de containers moet aanbieden. Bekijk de afvalwijzer

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Hoogeveen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Telefoon

14 0528

Vandaag gesloten

Openingstijden (zonder afspraak)

Vandaag gesloten Morgen van 09:00 tot 13:00 uur

Bezoekadres

Raadhuisplein 24
7901 BW Hoogeveen

Postadres

Postbus 20.000
7900 PA Hoogeveen
info@hoogeveen.nl