Lees voor

Waterkids!

Welkom bij Waterkids!

Waterkids heeft allerlei leuke spelletjes en handige links voor je. Waterspelletjes zijn natuurlijk hartstikke leuk om te doen. Wel online hoor, want anders spetter je het toetsenbord onder en dan is het snel gedaan met spelen! Laat zien dat je een echte WaterKid bent en pak die highscores!

Spelletjes

Klik op de plaatjes om de site of het spelletje te openen. Succes!

Droppie Water

Speel verschillende spelletjes, leer meer over de waterschappen en doe quizjes op droppiewater.nl

Droppie water 

Waterspel met Erik de Eend

Waterschap Zuiderzeeland (De Noordoostpolder) heeft een leuk spelletje waarbij je Erik de Eend moet helpen om polders droog te houden. Ook vraagt hij je hulp om de dijken vrij te houden van muskusratten. Doe goed je best want de polder zit snel vol met water!

Erik de Eend

RioCop

Heb je altijd al eens willen weten hoe het riool eruit ziet? Neem met de RioCop een kijkje. Wat doet die rat daar in het riool? Is deze buis nog in orde? Wees wel snel wat anders is je batterij leeg!

RioCOP spel

Kraanwaterspelletjes

Speel hier allerei leuke spelletjes met kraanwater. Laat zien dat je een slimme loodgieter bent of zorg dat drinkwaterwingebieden genoeg regen krijgen. Verder kun je leuke quizjes spelen en leren hoe je muziek kunt maken met water!

Waterspellen WMD  Waterkringloopspel

Waterwizz

Op deze leuke site van waterschap Reest en Wieden staat bol van het water. Leer het wateralfabet, doe proefjes, bouw je eigen waterzuivering en laat je door een rat met een stropdas uitleggen wat er allemaal in het riool gebeurt! Veel plezier......

Waterwizz

Uitgelicht

Zoeken