Hebt u een afspraak in het gemeentehuis? Tijdens uw afspraak is een mondkapje verplicht. U kunt op het gemeentehuis alleen langskomen op afspraak.

Robert Joustra

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen of een geregistreerd partnerschap aan. Wie weet ben ik straks jullie trouwambtenaar.

Mijn naam is Robert Joustra. Ik ben van geboortejaar 1971 en woon samen met Rianne en mijn 2 kinderen Hidde en Marije in Hollandscheveld. In het dagelijks leven werk ik bij de overheid in de sector veiligheid. Mijn grote hobby en passie is muziek. Ik ben onder andere leadzanger bij coverband Xclusive uit Assen. En naast dit alles ben ik trouwambtenaar.

Iedere huwelijksvoltrekking is anders, ieder stel is anders en ik vind het een uitdaging om samen met jullie een liefdevolle herinnering van deze bijzondere gebeurtenis te maken. Wat is er mooier dan de liefde? En hoe dankbaar is het om een bijdrage te mogen leveren aan 1 van de mooiste momenten van jullie leven? Juist daarom ben ik trouwambtenaar geworden.

Om de ceremonie helemaal naar jullie wens te laten zijn, denk ik graag met jullie mee. In een persoonlijk gesprek bespreken we de procedure en jullie wensen, waardoor jullie van mij tijdens de ceremonie een persoonlijke speech kunnen verwachten.

Veel succes met alle voorbereidingen!

Contact met de gemeente

Maak online een afspraak voordat u langskomt op het gemeentehuis. Of bel met de gemeente.

Telefoon

14 0528

Vandaag bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur

Bezoekadres

Raadhuisplein 24
7901 BW Hoogeveen

Postadres

Postbus 20.000
7900 PA Hoogeveen
info@hoogeveen.nl