Hebt u een afspraak in het gemeentehuis? Tijdens uw afspraak is een mondkapje verplicht. U kunt op het gemeentehuis alleen langskomen op afspraak.

Marianne Stevens

Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk of partnerschapsregistratie.

Mijn naam is Marianne Stevens-van Dijk en sinds 2001 ben ik buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand in de gemeente Hoogeveen en woonachtig in Hollandscheveld.
Januari 1986 heb ik zelf het ja-woord mogen geven aan mijn allerliefste en ruim 35 jaar later zijn wij trotse (schoon)ouders en mogen wij ons zelfs de eervolle titel van opa en oma toedichten.

Naast BABS ben ik ook werkzaam op sociaal gebied, het welzijnswerk. Veel raakvlakken dus als mensenmens. Maar genoeg over mij, het gaat immers om jullie.
”Niet wie spreekt trekt anderen aan, maar wie luistert” en daar zal ik dan ook beginnen.

Luisteren naar jullie wensen en ideeën. Ik zou jullie dan ook graag tijdens een gesprek wat beter leren kennen zodat ik op de grote dag, een persoonlijk verhaal vertel op een manier die bij jullie past. Het is mij in ieder geval een enorm voorrecht om deel te mogen uitmaken van zo'n bijzonder moment in het leven van twee geliefden en iedereen die daar getuige van mag zijn. Het woord is aan jullie…

Alvast succes en bovenál veel plezier met alle voorbereidingen van jullie huwelijk of partnerschapsregistratie.

Hartelijke liefdevolle groet,

Marianne Stevens

Contact met de gemeente

Maak online een afspraak voordat u langskomt op het gemeentehuis. Of bel met de gemeente.

Telefoon

14 0528

Vandaag bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur

Bezoekadres

Raadhuisplein 24
7901 BW Hoogeveen

Postadres

Postbus 20.000
7900 PA Hoogeveen
info@hoogeveen.nl