Hebt u een afspraak in het gemeentehuis? Tijdens uw afspraak is een mondkapje verplicht. U kunt op het gemeentehuis alleen langskomen op afspraak.

Manon Snoeker

Trouwen zoals jullie zijn, zoals jullie dat willen. Samen met jullie kan ik jullie plannen en ideeën vormgeven om er een bijzondere ceremonie van te maken. Het is natuurlijk een officieel moment maar dat hoeft niet stijf te zijn. Humor speelt een grote rol, de sfeer is ontspannen, er wordt gelachen, er wordt een traantje weggepinkt. Voor jullie en voor de mensen om jullie heen wordt het een dag om nooit meer te vergeten, een ceremonie waar nog lang over wordt gesproken!

Ik ben Manon Snoeker, geboren en getogen in Den Haag en sinds 1997 woon ik met mijn gezin in Hoogeveen. Het idee om trouwambtenaar te worden, ontstond al in de jaren 90. Sinds 2001 ben ik Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand in Hoogeveen. Honderden paren heb ik het ja-woord mogen vragen en iedere keer opnieuw is het prachtig om te doen. Het is een uitdaging om de wensen, gevoelens en ideeën van het bruidspaar te vertalen in een warme, persoonlijke toespraak met humor, diepgang en emoties. Persoonlijk. Sprankelend.

Bedenk samen wat voor jullie belangrijk is in de ceremonie en bespreek dat met je trouwambtenaar en geniet ook van de voorpret, die duurt langer dan de dag zelf!

Contact met de gemeente

Maak online een afspraak voordat u langskomt op het gemeentehuis. Of bel met de gemeente.

Telefoon

14 0528

Vandaag gesloten

Bezoekadres

Raadhuisplein 24
7901 BW Hoogeveen

Postadres

Postbus 20.000
7900 PA Hoogeveen
info@hoogeveen.nl