Hebt u een afspraak in het gemeentehuis? Tijdens uw afspraak is een mondkapje verplicht. U kunt op het gemeentehuis alleen langskomen op afspraak.

Irene van der Sar

Welkom op deze pagina met babsen van de gemeente Hoogeveen. Waarschijnlijk gaan jullie (binnenkort) trouwen of  een geregistreerd partnerschap regelen en willen jullie iets meer weten van de buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand (babs). Leuk!

Mijn naam is Irene van der Sar, getrouwd en moeder van drie kinderen. Gezamenlijk met man en zoon hebben we een biologische melkveehouderij in Alteveer. Naast dit prachtige beroep van boerin verbind ik graag mensen. Als boerin maar ook als trouwambtenaar.

Als trouwambtenaar vind ik het fantastisch om een ceremonie te kunnen neerzetten die past bij het paar. Eigen wensen kunnen van te voren ingebracht worden en samen kijken we hoe een en ander vorm gegeven kan worden. Of hebben jullie nog niet duidelijk wat er wellicht zou kunnen en willen jullie een paar voorbeelden? Vaak is er veel meer mogelijk dan men denkt! Bij jullie ceremonie staan jullie centraal. Het is jullie feestje! Mijn uitdaging is om met de informatie die jullie mij geven, door de speech (Nederlands, Engels of Drents) net dat beetje extra’s toe te voegen aan de ceremonie. Daar zal ik mijn uiterste best voor doen en wanneer dat gelukt is en jullie tevreden zijn, is mijn dag geslaagd!

Contact met de gemeente

Maak online een afspraak voordat u langskomt op het gemeentehuis. Of bel met de gemeente.

Telefoon

14 0528

Vandaag gesloten

Bezoekadres

Raadhuisplein 24
7901 BW Hoogeveen

Postadres

Postbus 20.000
7900 PA Hoogeveen
info@hoogeveen.nl