Hebt u een afspraak in het gemeentehuis? Tijdens uw afspraak is een mondkapje verplicht. U kunt op het gemeentehuis alleen langskomen op afspraak.

Diana Huizing

JA, ik wil! Ik wil graag helpen om jullie huwelijk of partnerschap tot een onvergetelijke dag te maken. Een dag waarvan jullie het stralende middelpunt zijn. Een eer om daarvan een onderdeel te mogen zijn! Mijn wens voor jullie is dat je met een glimlach (schaterlach mag ook) terug zult kunnen kijken op een bijzondere dag.

Ik ben Diana Huizing-Beekelaar en woon met man, zoon, dochter en hond in Hollandscheveld. Ik ben 25 jaar werkzaam geweest in het onderwijs. Ik lees, zing, lach en praat graag, en dat laatste het meest in het Drents… en dat kan ook tijdens jullie ceremonie.

In een persoonlijk gesprek met jullie hoor ik graag jullie wensen. Welke muziek past bij jullie? Wat is jullie speciale verhaal? Wat maakt je aan het lachen? Kortom: alles is bespreekbaar en bijna alles is mogelijk. Dus voor een dag die in het teken staat van liefde, met een vleugje traditie, een snufje vriendschap, een  sprankje romantiek en een tikkeltje melancholiek,  met daaroverheen een heerlijk sausje van humor, ben je bij mij aan het goede adres. Dus: JA, ik wil!

Contact met de gemeente

Maak online een afspraak voordat u langskomt op het gemeentehuis. Of bel met de gemeente.

Telefoon

14 0528

Vandaag bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur

Bezoekadres

Raadhuisplein 24
7901 BW Hoogeveen

Postadres

Postbus 20.000
7900 PA Hoogeveen
info@hoogeveen.nl