Hebt u een afspraak in het gemeentehuis? Tijdens uw afspraak is een mondkapje verplicht. U kunt op het gemeentehuis alleen langskomen op afspraak.

Anja van Dalen

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Daar hoort een mooie, persoonlijke ceremonie bij, want als bruidspaar brengen jullie een uniek verhaal mee. En dat zien jullie terug in de trouwceremonie, want daarin is veel ruimte voor jullie verhaal, ideeën en wensen. We gaan daarover in gesprek. Daarna ga ik ermee aan het werk om er een belevenis van te maken die past bij jullie èn bij jullie familie en vrienden. Zo wordt het een ceremonie waaraan iedereen met veel plezier terugdenkt.

De meeste ceremonies zijn vrolijk, maar als de omstandigheden dat niet zijn, weet ik ook de juiste woorden te vinden. Jullie kunnen ook bij mij terecht voor een Engelstalige ceremonie of een mix van Nederland en Engels. En als er kinderen meekomen dan zijn er volop mogelijkheden om hen een leuke rol of taak te geven.

Sinds 2007 ben ik trouwambtenaar. Ik doe dit werk met liefde, plezier, humor, enthousiasme en belangstelling voor mensen. De voorwaarden om dit werk goed te kunnen doen.

Naast trouwambtenaar ben ik communicatieadviseur en tekstschrijver in mijn bedrijf SprekendAnja. Ik ben getrouwd en moeder van een dochter en een zoon. En in mijn vrije sta ik graag op de planken bij Scala Musicalgroep Hoogeveen.

Contact met de gemeente

Maak online een afspraak voordat u langskomt op het gemeentehuis. Of bel met de gemeente.

Telefoon

14 0528

Vandaag gesloten

Bezoekadres

Raadhuisplein 24
7901 BW Hoogeveen

Postadres

Postbus 20.000
7900 PA Hoogeveen
info@hoogeveen.nl