Lees voor

Nieuw gezicht Schutstraat

Eindresultaat schutstraatNa de reconstructie van de Hoofdstraat-Noord was de Schutstraat (tussen de Alteveerstraat en de Zuiderweg) het volgende uitvoeringsproject in het stadscentrum. Het ontwerp voor de Schutstraat is in samenspraak met ondernemers en inwoners van de Schutstraat gemaakt. Het centrum heeft een zeer stijlvolle entree gekregen. Alles is vernieuwd: de wegindeling, de bestrating, het groen en de verlichting. De Schutstraat nieuwe stijl nodigt uit om te winkelen en is veilig voor het verkeer.

Voor het hele zuidelijke deel van de centrumruit (Schutstraat, het Haagje en het Kruis) is één ontwerp gemaakt. De Schutstraat en het Haagje worden op dezelfde wijze heringericht. Het Kruis wordt als een plein ingericht en krijg een andere inrichting.

Zoeken