Sportaanbod

In gemeente Hoogeveen is een divers aanbod van sportaanbieders voor verschillende doelgroepen. In de brochure staat het volledige aanbod op alfabetische volgorde. Ook vindt u er contactpersonen en contactgegevens. 

Naschoolse activiteiten

Op www.actiefjonghoogeveen.nl vindt u alle naschoolse activiteiten voor kleuters, kinderen en jongeren in Hoogeveen. Kinderen en ouders/verzorgers kunnen een profiel aanmaken en zich aanmelden voor activiteiten. De activiteiten vallen onder 4 verschillende thema's: sportief, lifestyle, ontspanning en creatief.

Sportbrochures

Contact

Wilt u wijzigingen, reacties of extra gegevens doorgeven voor in de sportbrochures? Of wilt u een papieren versie van de sportbrochures aanvragen? Neem dan contact op met Sportief Hoogeveen: sport@hoogeveen.nl

Social Media

Wilt u op de hoogte blijven van alle sportactiviteiten in Hoogeveen? Volg dan Sportief Hoogeveen op Twitter: @SportiefHGV en Facebook: facebook.com/SportiefHoogeveen.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Hoogeveen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Telefoon

14 0528

Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Openingstijden

Vandaag geopend tot 17:00 uur Morgen van 09:00 tot 17:00 uur

Bezoekadres

Raadhuisplein 24
7901 BW Hoogeveen

Postadres

Postbus 20.000
7900 PA Hoogeveen
info@hoogeveen.nl