Lees voor

Verhuurprocedure

Vaste seizoensplanning binnenaccommodaties
Aan het begin van het jaar kunnen vaste gebruikers van sportaccommodaties hun wensen voor gebruik van binnenaccommodaties doorgeven. Nadat alle vaste gebruikers zijn ingeroosterd wordt het rooster ‘vrijgegeven’ voor incidentele verhuur. De seizoensplanning geldt alleen voor de overdekte sportaccommodaties.

Verhuur buitenaccommodaties
Bij huur van de buitenaccommodaties hebben de reguliere sportverenigingen voorrang. Daarnaast is verhuur  ook mogelijk door derden waarbij altijd overleg plaats vindt met de betreffende hoofdgebruiker of de velden beschikbaar zijn (dit ivm eigen clubactiviteiten). De tarieven uit de tarievenverordening worden hiervoor gehanteerd. Het gaat hierbij om de voetbalvelden, hockeyvelden, atletiekbaan, korfbalvelden en de wieler/skeelerbaan.

Wieler-/skeelerbaan
De wieler-/skeelerbaan is vrij toegankelijk. Echter op uren dat WRV de Peddelaars en Skeelervereniging De IJshazen de baan in gebruik hebben, mogen deze verenigingen het exclusieve gebruik van deze baan claimen. Er hangt een publicatiebord bij de baan, waarop een overzicht van de gebruikers is gepubliceerd..

Openen/sluiten
Voor de gymnastieklokalen wordt een sleutel afgegeven aan gebruikers. Sporthallen worden door de beheerders geopend/afgesloten aan de hand van het verhuurrooster. Van de turnhal wordt alleen aan vaste gebruikers een sleutel uitgegeven. Voor derden wordt de deur geopend/gesloten.

Contact
Voor de verhuur van gemeentelijke sportaccommodaties kunt u contact opnemen per e-mail: verhuursportaccommodaties@dewoldenhoogeveen.nl of telefonisch: 0528-291040

 

 

 

Uitgelicht

Zoeken