Lees voor

Iets kapot? Kom er mee naar het Repair Café!

Iets kapot dat u niet kunt repareren? En vindt u het ook slecht voor het milieu en jammer van het geld om het zomaar weg te gooien? Kom dan naar Repair Café Hoogeveen op zaterdag 31 maart van 11 tot half 4 in kringloopwarenhuis Het Goed, Kanaalweg 2 in Hoogeveen. Dan proberen wij met u bijv. uw kapotte (zak)lamp, strijkijzer, kleding, wekker, radio, stoel, boormachine, naaimachine of waterkoker te repareren. Wilt u, als u hulp nodig heeft om bijv. een lange broek korter te maken, de gewenste lengte afspelden of het aantal in te korten cm aangeven? Of de oude rits thuis verwijderen als het u zelf niet lukt een nieuwe rits in te zetten? Reparatie en hulp zijn gratis, maar Repair Café Hoogeveen ontvangt graag een vrijwillige bijdrage om ontbrekend gereedschap aan te kunnen schaffen.

Van half 2 tot half 4 is een vrijwilliger beschikbaar voor kleine computerproblemen en -vragen zoals hulp bij het installeren van zelf meegenomen originele software of het verwijderen van overbodige software. Neem s.v.p. voor de zekerheid gebruikersnamen en wachtwoorden van bijv. uw e-mail mee. Monitoren proberen te repareren kan helaas niet.

Om te voorkomen dat klanten erg lang moeten wachten kunt u één - schoon - artikel meenemen. Heeft u nog iets dat kapot is, dan kunt u zich daarna opnieuw bij de gastvrouw van het Repair Café melden. Graag tot ziens!

 

Uitgelicht

Zoeken