Lees voor

Laatste keer Repair Café in 2017

Iets kapot en door uzelf niet te repareren? Dan zien wij u graag op zaterdag 25 november van 11 tot half 4 bij het Repair Café in kringloopwarenhuis Het Goed aan de Kanaalweg 2 in Hoogeveen. De vrijwilligers van het Repair Café helpen u graag uw kapotte schemerlamp, weerstation, naaimachine, strijkijzer, broodrooster, bloesje, warmhoudplaatje, tapijtreiniger, haakse slijptollen, broek enz. te repareren. Wilt u niet meer dan twee - schone - dingen meenemen? En de gewenste lengte al afspelden of het aantal in te korten cm aangeven als u hulp nodig heeft om bijv. een lange broek korter te maken? Graag ook de oude rits thuis al verwijderen als u zelf geen nieuwe rits in kunt zetten.

Van 2 tot half 4 is er een vrijwilliger beschikbaar voor kleine computerproblemen en -vragen zoals hulp bij het installeren van zelf meegenomen originele software of het verwijderen van overbodige software. Neem s.v.p. gebruikersnamen en wachtwoorden van bijv. uw e-mail of mobiel mee voor het geval dat nodig mocht zijn. Monitoren laten repareren kan helaas niet. 

En bent u tevreden over de hulp, dan ontvangt Repair Café Hoogeveen graag uw vrijwillige bijdrage voor de aanschaf van ontbrekend gereedschap.

En behalve het Repair Café is er op 25 november ook een kerstmarkt met veel leuke kerstartikelen, muziek, een hapje en een drankje. Dus nog een reden om de 25ste naar het Goed te komen!

Vanwege de feestdagen is er geen Repair Café in december, maar in 2018 staat Repair Café Hoogeveen weer elke laatste zaterdag van de maand van 11 tot 15.30 uur voor u klaar.

 

Uitgelicht

Zoeken