Lees voor

Zaterdag 25 juni Repair Café Hoogeveen

Gun uw kapotte artikel een tweede leven en neem het mee op zaterdag 25 juni tussen 11 en half 4 naar Repair Café Hoogeveen in kringloopwarenhuis Het GOED aan de Kanaalweg 2 in Hoogeveen. Dat spaart het milieu en geld uit. De vrijwilligers staan voor u klaar om met u te proberen maximaal twee artikelen te repareren. Komt u alstublieft met een schoon artikel en niet met bijv. een broek vol vlekken, aangekoekte mixer, stofzuiger met boordevolle stofzuigerzak of vette frituurpan. Heeft u hulp nodig om bijv. een lange broek korter te maken, wilt u dan de gewenste lengte afspelden of het aantal in te korten cm aangeven? En haalt u de oude rits eruit als u hulp wilt bij het inzetten van een nieuwe rits?

Van 11 tot 1 is er een vrijwilliger beschikbaar voor kleine computerproblemen en -vragen zoals hulp bij het installeren van zelf meegenomen originele software of de verwijdering van  overbodige software. Vergeet s.v.p. niet uw gebruikersnamen en wachtwoorden van bijv. uw e-mail of mobieltje mee te nemen als dat nodig zou kunnen zijn. Het repareren van monitoren is helaas niet mogelijk. 

Reparaties en advies zijn gratis, maar een vrijwillige bijdrage om ontbrekend gereedschap te kunnen kopen wordt erg gewaardeerd. Want dan hopen we nog meer klanten nog beter te kunnen helpen.

Kringloopwarenhuisl Het GOED is natuurlijk zaterdag de 25ste zelf ook open met voor alle bezoekers van winkel of Repair Café gratis koffie of thee.

jj

Uitgelicht

Zoeken