Lees voor

Viering Koningsdag in Wolfsbos

Koningsdag wordt ook dit jaar weer groots gevierd in en rondom winkelcentrum De Wielewaal in de wijk Wolfsbos. De festiviteiten beginnen om 9.00 uur en stoppen om 16.00 uur.

Muziek is er van Behind The Bush Band uit Stuifzand. Deze jonge band was al te horen op Hoogeveen Live en Brugpop in Nieuwlande en treedt nu dus op in De Wielewaal.

Dans en muziek is er van Urban Arts. Dit is een samenwerking tussen Urban Unity en muziekschool Scala. Urban Arts werd vorig jaar nog vierde op het WK Streetdance. Ook de leerlingen van danssschool Tresor Dance Center laten hun kunsten zien. Zij wonnen eerste en tweede prijzen op het UDO Championship.

Het gebouw van d'Olde Bieb in het winkelcentrum is deze dag ook geopend voor publiek. Er wordt een doorlopende filmvoorstelling getoond van The Silk Road Ensemble. Een gezelschap muzikanten en componisten uit meer dan 20 verschillende landen.

Vrijwilligers geven u graag een rondleiding in het gebouw en vertellen over de activiteiten die er plaats vinden. U kunt dan ook genieten en meedoen met de Indonesische Linedance Poco Poco.

In de gymzaal naast het grasveld kunt u een kijkje nemen bij de Noord-Nederlandse Modelbouw groep en hun radiografisch bestuurde vrachtauto's. Buiten op het grasveld zelf het Romulco Racing Team de aandacht met radiografisch bestuurde raceauto's.

Verder zijn er springkussens, een kleedjesmarkt en kunt u prijzen winnen met het Rad van Avontuur. Wilt u meedoen aan de kleedjesmarkt voor kinderen? Meld u zich dan aan bij Pedro Kleine, telefoon: 06-55783513.

koningsdag

Uitgelicht

Zoeken