Lees voor

Uitslag verkiezingen Elim 27 oktober

Dit jaar waren er weer zeven ideeën ingeleverd bij de Smederijen voor de verkiezingsavond op 27 oktober. Deze was in de vetrouwde sporthal de Brug.

Dit jaar waren er enorm creatieve ideeën ingediend waar veel stemmen voor nodig waren om deze ook te kunnen realiseren. Tijdens de avond konden de indieners het idee dat zij ingediend hebben presenteren. Tijdens of na de presentatie hadden de bewoners de kans om ook vragen te stellen over het idee dat ingediend was. Ook dit jaar kreeg iedere bewoner weer vijf munten om de stemmen uit te brengen. Aangezien er zeven ideeën waren was de keuze absoluut niet makkelijk! De volgende leuke ideeën waren ingediend door de bewoners; bankjes voor bij de ijsbaan, aanhangwagens voor de culturele vereniging, fotoborden met historische foto's van Elim, een picknickhuisje voor speeltuin de Kindervreugd, banners voor bloemencorso en nieuwe sponsorwagens, gezellige activiteiten voor ouderen en als zevende idee kerstverlichting voor de jaarlijkse kerstmarkt in Elim.

Ook dit jaar zat er natuurlijk weer een budget gebonden aan de ideeën en een budget dat beschikbaar was gesteld. Dit maakte dat niet alle ideeën gerealiseerd konden worden, helaas! De ideeën die dit jaar de meeste stemmen hebben gehad en gerealiseerd gaan worden zijn;

1. Gezellige activiteiten voor de ouderen

2. De historische fotoborden van Elim

3. Kerstverlichting voor op de jaarlijkse kerstmarkt

4. Het picknickhuisje voor speeltuin de Kindervreugd

Andere ideeën niet getreurd er is een kans op budget als er wat overblijft van de gekozen ideeën. Wij kijken alweer uit naar volgend jaar, wij hopen u ook!

Uitgelicht

Zoeken