Lees voor

Kerstbrunch in d'Olde Bieb geslaagd

Tijdens een van de Luistersoosmiddagen (grammofoonplaten beluisteren op zondagmiddag in de even weken van twee tot vier uur) kwam de vraag of er tijdens de kerstdagen iets georganiseerd was. Nee, eigenlijk niet, maar we wilden als bewonerscollectief wel de belangstelling voor het idee peilen. Dat leverde eind oktober een lijstje van zeven deelnemers op. Maar het plannetje ging met enige publiciteit in de rug een eigen weg en uiteindelijk meldden zich 23 mensen aan. Een prima resultaat vonden we met elkaar (we gingen uit van een maximumcapaciteit van 25 mensen)

Wat een feestelijke bijeenkomst is het geworden! Veel zelfwerkzaamheid, ideeën en inzet maakten er een gezellig geheel van, dat uiteindelijk ruim twee en een half uur zou duren. Omlijst met live gitaarspel en audiogeluidsdragers (LP’s, cd’s en cassettes) kwamen we met ons allen in een prima sfeer terecht. “Blij dat ik gekomen ben” werd gehoord. Dit smaakt naar meer. d’Olde bieb is een uitstekend en uitnodigend gebouw voor dit soort activiteiten: ONTMOETEN. Bovendien bewijst het dat wijkbewoners zich enthousiast voor dit soort dingen willen inzetten.

Dank gaat uit naar “onze” bloemist Bernardus Annen, die al enkele keren belangstelling heeft getoond voor wat wij doen en die in dit geval voor versiering heeft gezorgd en voor ons onverwacht op Eerste Kerstdag voor elk van ons een roos kwam brengen.

 

kersbrunch

 

 

Uitgelicht

Zoeken