Lees voor

Gezellige verkiezingsavond Stuifzand

Op woensdag 28 oktober 2106 was er een verkiezingsavond in Stuifzand. Dit jaar was er een nieuwe draai gegeven aan de verkiezingsavond! De dorpsbewoners gingen het podium op, hierbij deden zij een presentatie waarin zij binnen drie minuten hun idee konden presenteren aan de rest van de dorpsbewoners en indieners. Hieruit vloeiden enorm creatieve dingen voort! Helaas was de opkomst wat minder groots dan verwacht omdat het bericht dat er verkiezingen zouden zijn niet bij iedereen was doorgekomen. Desondanks was het een hele creatieve en gezellige avond!

Dit jaar kon u kiezen uit de volgende ideeën: zwemmen met de jeugd, dorpshuis als huiskamer, survivaltocht/ obstacle run, vakantie Doedag, hooifeest, dancelessen, verlichting in de feesttent, kinderentertaiment in de feestweek.

Na een hele spannende stemronde mochten de stemmen geteld worden. Iedereen kreeg vijf munten, met deze vijf munten kon iedereen stemmen op het idee waar de voorkeur lag. Er is dan ook best veel gestemd! Toen brak het moment aan waar iedereen op had gewacht, de uitslag! De eerste vijf ideeën kregen budget en uiteindelijk kreeg het hooifeest ook een deel van het budget. De rest van de ideeën krijgt hetgene wat overblijft van de andere ideeën De uitslag luidt als volgt:

1. Dancelessen

2. Zwemmen met de jeugd

3. Verlichting in de feesttent

4. Dorpshuis als huiskamer

5. Kinderentertaiment in de feestweek

6. Hooifeest

7. Vakantie Doedag

8. Survivaltocht/ obstacleun

Iedereen bedankt voor de stemmen en de gezellige avond!

Uitgelicht

Zoeken