Lees voor

Succesvolle picknick in het Steenbergerpark

De eerste editie van Picknick in het Park op 21 juni jl. zit erop. Even leek het erop dat het nieuwe  evenement compleet in het water zou vallen. Opgebouwd in de regen maar bij de start om 13.30 uur werd het dan toch eindelijk droog. Langzaam meer zeker druppelden steeds meer mensen het park binnen om te genieten van livemuziek en vertier voor jong en oud. Het Steenbergerpark leent zich uitstekend voor dergelijke evenementen.

De activiteitencommissie Steenbergerpark Leeft is blij dat ze hebben doorgezet ondanks het weer. Ook de media was volop aanwezig en de maandag na de Picknick waren er vele leuke reacties in de kranten en op social media. Zo is het evenement enthousiast ontvangen en kan er op deze eerste versie voortgeborduurd worden mits er geld uit de Smederijen en sponsoren beschikbaar komt in 2016.

Er is al geëvalueerd en er zijn al weer nieuwe ideeën ontstaan voor een eventueel vervolg. Steenbergerpark Leeft is nieuwsgierig of er nog enthousiaste wijkbewoners zijn die het ook leuk vind dingen te organiseren en eventueel wil aansluiten. Meld je dan via onze Facebook Steenbergerpark Leeft. Geef onze Facebook ook een like om op de hoogte te blijven van de komende evenementen die nog op stapel staan in 2015.

 

150621 picknick park Steenbergerpark

 

Uitgelicht

Zoeken