Lees voor

Repair Café op zaterdag 28 maart

Wij nodigen u van harte uit voor het Repair Café op 28 maart. Lukt het u niet om iets te repareren of heeft u bijv. problemen met een gebruiksaanwijzing, dan kunt u van 11 tot half 4  terecht in kringloopwinkel Het GOED aan de Gratamastraat 12 in Hoogeveen. Denkt u hierbij bijv. aan  een lamp, koffiezetapparaat, kleding, wekker, radio, stoel, boormachine, naaimachine, stofzuiger (vooraf even schoonmaken svp!) of waterkoker. Reparatie en hulp zijn gratis, maar Repair Café Hoogeveen ontvangt graag een vrijwillige bijdrage om ontbrekend gereedschap aan te kunnen schaffen.

Kringloopwinkel Het GOED is natuurlijk zaterdag 28 maart ook open met voor alle bezoekers van de winkel of het Repair Café gratis koffie of thee.

 

Voor meer informatie zie s.v.p. onze website http://www.repaircafe-hoogeveen.nl/. U vindt hier o.a. informatie en nieuws over Repair Café Hoogeveen, waarom er Repair Cafés zijn, de data en openingstijden van onze komende Repair Cafés en foto's. Check onze site af en toe, zo blijft u op de hoogte van Repair Café Hoogeveen! 

 

 

Uitgelicht

Zoeken