Lees voor

Sterrendienst ook buiten de wijk Krakeel actief

De Sterrendienst brengt bewoners van Krakeel met elkaar in contact. Dat doet zij door bewoners een dienst voor elkaar te laten doen met gesloten beurs. Al sinds 2006 maken bewoners in de wijk Krakeel van de Sterrendienst. Het aanbod was alleen voor en in de wijk Krakeel, maar vanaf heden biedt de Sterrendienst haar aanbos ook aan buiten de grenzen van Krakeel.

Wat is het aanbod?                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            U kunt voor veel verschillende zaken een beroep doen op de vrijwilligers van de Sterrendienst: boodschappen doen, samen winkelen, strijken, kaarten maken, de hond uitlaten, het doen van kleine reparaties, tuinieren, sneeuw ruimen, samen koffie drinken, chauffeursdiensten etc. Heeft u een andere vraag? Aarzel niet: de vrijwilligers van de Sterrendienst proberen vraag en aanbod bij elkaar te brengen.

Gebruik maken van de Sterrendienst                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       De Sterrendienst zit in het MFC de Magneet en wordt gerund door vrijwilligers. Zij houden bij wie zich aanmeldt en brengen vrager en aanbieder van een dienst bij elkaar. Dit gaat per mail of telefoon. De Sterrendienst is van maandag t/m/ donderdag bereikbaar op telefoonnummer: 0528-240384 en via e-mail op: info@sterrendienst.nl. Voor meer informatie kunt u ook terecht op onze website: www.sterrendienst.nl

Uitgelicht

Zoeken