Lees voor

Start Elim Energiek

Op vrijdag 23 mei heeft Jan Steenbergen de aftrap gegeven voor Elim Energiek "Bron van Talent". Talenten blijven soms verborgen en zijn niet altijd zichtbaar voor anderen of voor je zelf. Talent moet je ontdekken, soms heb je een steuntje in de rug nodig en vaak moet je er gewoon tegenaan lopen. Je kunt je talent inzetten voor je werk, voor anderen of gewoon omdat je het leuk vindt. Dit kan heel verschillend zijn. Wat helder is dat je er veel mee kunt bereiken. Talent levert kampioenen op, het geeft plezier en later voor je werk meer perspectief en een leuke baan.

De beide basisscholen, de voetbalverening en de korfbalvereniging uit Elim hebben de handen ineen geslagen en in samenwerking met bewoners van Elim, Sportief Hoogeveen, De Smederijen en Stichting Welzijnswerk gaan we de komende jaren aan de slag.

aftrap Elim Energiek Jan Steenbergen 140523 aftrap Elim Energiek ballon

Wat willen we doen?
80-90% van de jongeren in Elim Sport. Via de sport en de school willen we de jongeren (van 0 tot 18 jaar) uitdagenĀ  om hun talent te ontdekken, te benutten, te behouden, maar ook achterstanden in te lopen. Zoveel mogelijk met de kracht van de dorpsbewoners. Dit gaan we doen door workshops op het gebied van koken, schilderen, fotografie, techniek, toneel en dergelijke aan te bieden. Maar ook met hulp bij het huiswerk. Zou het niet mooi zijn als je uit school naar de sportvelden gaat en daar iets leuks gaat doen en naast sport ook andere dingen leert.

Hoe gaan we dat doen?
De verenigingen en organisaties zetten zich nu al in. We kunnen dit niet zonder jullie! Onder de bewoners van Elim zit veel talent. We vragen jullie om dit talent te delen en anderen te helpen hun talent te ontdekken of gewoon iets te laten doen wat ze leuk vinden. Wil je meehelpen, heb je een idee of iets anders? Mail dit dan naar elimenergiek@gmail.com

140532 poster Elim Energiek

Uitgelicht

Zoeken