Lees voor

Repair Café open op zaterdag 26 juli

Lukt het u niet zelf om bijv. uw strijkijzer, wekkerradio, zoom van uw broek, naaimachine, lamp, stofzuiger, broodrooster, stoel, kapotte kussenhoesje of boormachine te repareren, dan bent u van harte welkom op zaterdag 26 juli in kringloopwinkel Het GOED aan de Gratamastraat 12 in Hoogeveen.

Van 11.00 tot 15.30 uur zitten de vrijwilligers van Repair Café klaar om u te helpen. Repareren wordt zo leuk en leerzaam en u spaart het milieu èn geld uit. Daarnaast is het Repair Café een gezellige ontmoetingsplek met gratis koffie of thee voor alle bezoekers van Het GOED en het Repair Café. Als u komt, is het misschien een idee om dat ’s middags te doen, want ’s ochtends is het vaak erg druk.

Reparatie, hulp en advies zijn gratis, maar Repair Café Hoogeveen ontvangt graag een  vrijwillige bijdrage om ontbrekend gereedschap aan te kunnen schaffen om u in de toekomst nòg beter van dienst te kunnen zijn.Het Repair Café is nog steeds op zoek naar nieuwe vrijwilligers die willen helpen bij het repareren van hetgeen door de inwoners wordt aangeboden. Lijkt het u leuk om mee te helpen, neemt u dan contact met ons op.

Voor meer informatie over Repair Café Hoogeveen: http://www.repaircafe-hoogeveen.nl/.

Uitgelicht

Zoeken