Lees voor

Repair Café Hoogeveen op zaterdag 31 mei

Op zaterdag 31 mei 2013 bent u van 11.00 tot 15.30 uur weer van harte welkom bij het Repair Café in kringloopwinkel Het GOED aan de Gratamastraat 12 in Hoogeveen. Het gaat goed met Repair Café Hoogeveen: van de 96 bezoekers op onze drie Repair Cafés in 2014, ging meer dan de helft met een gerepareerd product naar huis ging. Het gaat dan bijv. om een radio, magnetron, broek, boormachine, acculader, naaimachine, strijkijzer, stoel, winterjack, slijpmachine, shirt, wekker, tosti-ijzer, fiets of bladblazer. Ook hebben we diverse  klanten advies kunnen geven of doorverwezen naar bijv. een kleermaker of onderdelenshop.

Heeft u spullen die u zelf niet kon repareren, dan helpen de vrijwilligers van het Repair Café u graag. Er is zaterdag 31 mei van 11.00 tot 13.00 uur ook een vrijwilliger beschikbaar voor kleine computerproblemen en -vragen zoals hulp bij het installeren van zelf meegenomen originele software of het verwijderen van overbodige software. Reparatie kost niets, maar het Repair Café ontvangt graag uw vrijwillige bijdrage om ontbrekend gereedschap aan te kunnen schaffen.

Kringloopwinkel Het GOED is natuurlijk zaterdag 31 mei ook gewoon geopend, met voor alle bezoekers van de winkel of het Repair Café gratis koffie en thee. Ook in de rest van 2014 is Repair Café Hoogeveen weer elke laatste zaterdag van de maand open van 11.00 - 15.30 uur. Graag tot ziens!

Voor meer informatie over het Repair Café zie s.v.p. onze website
http://www.repaircafe-hoogeveen.nl/. U vindt hier bijv. informatie over Repair Café Hoogeveen, de data en openingstijden van onze komende RepairCafés en foto's. Check onze site af en toe, zo bent u altijd op de hoogte!

Uitgelicht

Zoeken