Lees voor

Repair Café Hoogeveen op zaterdag 28 juni 2014

Bijv. een kapotte takkenschaar, waterkoker, schuurmachine, los naadje van een bloes, stofzuiger, losse zoom in een broek, wekkerradio, platenspeler of koffiezetapparaat? En het lukt u niet om dat te repareren? Dan ontmoeten de vrijwilligers van het Repair Café u graag op zaterdag 28 juni tussen 11 en half 4 in kringloopwinkel Het GOED aan de Gratamastraat 12 in Hoogeveen. Dat scheelt hopelijk weer weggooien en aanschaf van iets nieuws! Ook is er van 11.00 tot 14.00 uur een vrijwilliger beschikbaar voor kleine computerproblemen en -vragen zoals hulp bij het installeren van zelf meegenomen originele software of het verwijderen van overbodige software. Er zijn geen kosten verbonden aan reparatie of advies, mocht reparatie niet lukken, maar het Repair Café ontvangt graag uw vrijwillige bijdrage om ontbrekend gereedschap aan te kunnen schaffen.

Voor alle bezoekers van de winkel en voor alle bezoekers van het Repair Café is er zaterdag 28 juni gratis koffie en thee in kringloopwinkel Het GOED.

De vrijwilligers van het Repair Café helpen u graag elke laatste zaterdag van de maand van 11.00 tot 15.30 uur. Zie voor meer informatie ook onze website http://www.repaircafe-hoogeveen.nl/.

140531 Repair Café 6 JH

Uitgelicht

Zoeken