Lees voor

Repair Café Hoogeveen op 30 augustus 2014

Heeft u problemen met een reparatie of met bijv. een gebruiksaanwijzing, dan ontmoeten de vrijwilligers van Repair Café Hoogeveen u graag zaterdag 30 augustus van 11 tot half 4 in kringloopwinkel Het GOED aan de Gratamastraat 12 in Hoogeveen. Behalve voor bijv. uw kapotte lamp, koffiezetapparaat, kleding, wekker, radio, stoel, boormachine, naaimachine, stofzuiger of waterkoker, is er zaterdag van 11.00 tot 13.00 uur ook een vrijwilliger beschikbaar voor kleine computerproblemen en -vragen zoals hulp bij het installeren van zelf meegenomen originele software of het verwijderen van overbodige software.

Reparatie en hulp zijn gratis, maar Repair Café Hoogeveen ontvangt graag een vrijwillige bijdrage om ontbrekend gereedschap aan te kunnen schaffen.
Er is zaterdag 30 augustus gratis koffie en thee voor alle bezoekers van Het GOED of het Repair Café.


Mede vanwege de vele bezoekers is Repair Café Hoogeveen dringend op zoek naar een paar nieuwe vrijwilligers met kennis van elektrische keukenapparaten, elektrisch gereedschap, elektronica zoals stereo-installaties, cd-spelers en videorecorders en van reparatie van bijv. een strijkplank of weegschaal. Zie s.v.p. voor meer informatie onze site  http://www.repaircafe-hoogeveen.nl/.

 

 

Uitgelicht

Zoeken