Lees voor

Repair Café Hoogeveen 27 september 2014

Iets kapot en door uzelf niet te repareren? Dan bent u van harte welkom op zaterdag 27 september van 11 tot half 4 in kringloopwinkel Het GOED aan de Gratamastraat 12 in Hoogeveen. Van accuboor tot broodmachine, van kurkentrekker tot lange broek, van stofzuiger tot takkenschaar, van wekkerradio tot zwembadpomp: de vrijwilligers van het Repair Café helpen u graag. Ook is er zaterdag van 11.00 tot 13.00 uur een vrijwilliger beschikbaar voor kleine computerproblemen en -vragen zoals hulp bij het installeren van zelf meegenomen originele software of het verwijderen van overbodige software.

Hulp, reparatie en advies
zijn gratis, maar Repair Café Hoogeveen ontvangt graag een vrijwillige bijdrage om ontbrekend gereedschap aan te kunnen schaffen.

Kringloopwinkel Het GOED is natuurlijk zaterdag zelf ook open, met voor alle bezoekers van de winkel of het Repair Café gratis koffie en thee.

Voor meer informatie over het Repair Café kunt u terecht op onze website http://www.repaircafe-hoogeveen.nl/. U vindt hier o.a. informatie en nieuws over Repair Café Hoogeveen, waarom er Repair Cafés zijn, data en openingstijden van onze komende Repair Cafés en foto's.

 

 

Uitgelicht

Zoeken