Lees voor

Ideeën indienen voor Meer Dan Handen Award

De Smederijen van Hoogeveen won vorig jaar een landelijke vrijwilligersprijs. Minister Plasterk overhandigde in december de ‘Meer Dan Handen Award’  aan vrijwilligers Roelof en Alie Koops uit Elim. De 5.000 euro aan prijzengeld wil De Smederijen graag samen met de inwoners van de 25 Smederijgebieden besteden. Tot 1 mei is de ideeënbus geopend. Een jury van actieve inwoners beoordeelt de inzendingen.


Wethouder Klaas Smid roept alle inwoners van de gemeente op om een idee in te dienen. ‘Deze prijs is een prachtige beloning voor alle inwoners van de gemeente Hoogeveen en de medewerkers van de zes samenwerkende organisaties. Ik verwacht heel veel mooie ideeën. Iedereen kan meedoen!’


Hoe doet u mee?

Het mag een idee zijn ter waarde van 5.000 euro, maar ook een kleiner of minder kostbaar idee mag worden ingediend. Bij De Smederijen doen we de dingen graag samen. Uw idee dient binnen ‘samen dingen doen’ te passen. Maak een korte beschrijving van maximaal één A4. Stuur uw idee in voor 1 mei 2014 via info@desmederijenvanhoogeveen.nl. Of per post: De Smederijen van Hoogeveen, Postbus 20000, 7900 PA Hoogeveen.

Jury

De jury bestaat uit de vier inwoners die de afgelopen jaren deel hebben uitgemaakt van de stuurgroep van De Smederijen. De jury kan één idee kiezen, maar mogelijk winnen meerdere kleinere ideeën een deel van de 5.000. De jury neemt in de loop van mei 2014 een besluit.


Meer informatie

Voor vragen over de ‘Meer Dan Handen Award’ en het indienen van een idee kunt u terecht bij Annette Bartels of Henk Zwiep, per telefoon: 291790 of per mail: info@desmederijenvanhoogeveen.nl

 

131207 Meer Dan Handen Award

Uitgelicht

Zoeken