Lees voor

Het is weer tijd voor het Repair Café Het Goed

Lukt het u niet zelf om bijv. uw wekkerradio, strijkijzer, broek met een losse zoom, lamp, broodrooster, stoel, naaimachine, kapot kussenhoesje, boormachine of fiets te repareren, neem het artikel dan zaterdag 25 januari 2014 mee naar het Repair Café in kringloopwinkel Het GOED aan de Gratamastraat 12 in Hoogeveen. Van 11.00 tot 15.30 uur zitten vrijwilligers voor u klaar om te helpen met de reparatie. Zo wordt repareren leuk en leerzaam,  voorkomt het onnodig weggooien van spullen, spaart u het milieu en geld uit en ook is het Repair Café een leuke ontmoetingsplek met gratis koffie of thee voor alle bezoekers van Het GOED en het Repair Café.

Er is zaterdag 25 januari van 11.00 tot 13.00 uur weer een vrijwilliger beschikbaar voor uw kleine computerproblemen zoals het helpen bij het installeren van uw zelf meegenomen originele software of het verwijderen van overbodige software.

Reparatie, hulp en advies zijn gratis, maar Repair Café Hoogeveen ontvangt graag uw vrijwillige bijdrage om ontbrekend gereedschap aan te kunnen schaffen om u in de toekomst nóg beter te kunnen helpen.

 

130126 Repair Café 2 

                           

Uitgelicht

Zoeken