Lees voor

Facebookpagina over geschiedenis wijk Wolfsbos

Vanaf heden heeft de wijk Wolfsbos een eigen facebookpagina. Het thema van deze pagina is de geschiedenis van de wijk. Op de facebookpagina zijn inmiddels de eerste foto's te zien uit het tijdperk van de zwartwitfoto.

Wanneer u in de zoekbak 'geschiedenis Wolfsbos' typt, dan vindt u de link. Door er op te klikken, komt u terecht op deze speciale pagina over Wolfsbos. Vertelt u het gerust door aan uw vrienden, familieleden of kennissen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd en foto's of informatie er beschikbaar is.

De facebookpagina is een van de resultaten van de tien wijkbijeenkomsten die vorig jaar in Wolfsbos zijn georganiseerd. Op deze avonden gaven bewoners aan het een gemis te vinden dat er zo weinig bekend is over de geschiedenis van Wolfsbos.

Komende week wordt er huis aan huis een uitnodigingskaart in Wolfsbos verspreid. Wijkbewoners die mee willen helpen en mee willen denken om de geschiedenis van Wolfsbos levend te maken, zijn van harte welkom op een wijkavond.

Deze wijkavond is op woensdag 5 maart, aanvang 19.30 uur in het nieuwe Jannes aan de Valkenlaan. 

Wilt u meepraten, meedenken of meedoen om de geschiedenis van Wolfsbos levend te maken? Komt u dan naar de wijkavond van 5 maart. U bent van harte welkom.

Uitgelicht

Zoeken