Lees voor

Eerste editie De Goudsmid in drie wijken

En daar is ie dan! Deze week valt de eerste editie van wijkkrant De Goudsmid in de brievenbus bij alle inwoners van de Hoogeveense wijken Krakeel, Wolfsbos en Zuid.

De Goudsmid is een initiatief van drie wijksmederijen en actieve en creatieve bewoners uit deze drie wijken hebben zich aangemeld als redactielid. Samen hebben ze veel kwaliteiten en zo hebben ze ook samen het nieuwe blad in elkaar gezet.

Van het maken van foto's en het schrijven van teksten tot het werven van adverteerders en het maken van een gedicht, een cartoon en een kinderpagina. Met een oplage van 8000 exemplaar krijgen veel inwoners er vanaf deze week een prachtig en informatief blad bij met nieuws uit Krakeel, Wolfsbos en Zuid.

Voor de vrijwillige redactie een resultaat om trots op te zijn!

U kunt de eerste editie van De Goudsmid bekijken door te klikken op: http://www.hoogeveen.nl/smederijen/Alle_Smederijen/Krakeel/Lopend_Vuur_en_andere_publicaties
Bovenaan de lijst die u dan in beeld krijgt, staat de eerste editie van De Goudsmid. Klikt u er op, dan opent zich een PDF-bestand. Veel leesplezier!

140627 voorkant Goudsmid juni 2014

Uitgelicht

Zoeken