Lees voor

Zesde bewonersavond ophalen ideeën in Zuid

Morgenavond 11 september organiseert het wijkteam Smederij Zuid de zesde bewonersavond in de wijk Zuid. Inwoners van het gebied dat wordt uitgenodigd, krijgen volop de gelegenheid om hun mening te geven over hun buurt en ideeën in te dienen voor het verbeteren van de leefbaarheid en saamhorigheid. Aangedragen ideeën moeten een sociaal karakter hebben, zoals het organiseren van activiteiten waarbij inwoners van de buurt elkaar kunnen ontmoeten.

De zesde avond wordt gehouden in het DES-gebouw en begint om 19.15 uur. Alle inwoners van de Leliestraat, Anemoonstraat, Goudenregenstraat, Korenbloemstraat, Muurbloemstraat, Hyacinthenstraat, Bosbesstraat, Mimosastraat, Ranonkelstraat, Geraniumstraat en een gedeelte Boekweitlaan zijn voor deze bewonersavond uitgenodigd. Zij hebben een persoonlijke uitnodigingskaart ontvangen.

Met deze zesde bewonersavond is het wijkteam over de helft. Na morgenavond volgen nog vier bijeenkomsten, waarna de hele wijk Zuid de gelegenheid heeft gehad om met goede ideeën te komen. Na de laatste bijeenkomst maakt het wijkteam de balans op en wordt een plan gemaakt om met de beste ideeën aan de slag te gaan. Bij het realiseren van ideeën zullen de inwoners van Zuid zelf een belangrijke rol spelen.

Uitgelicht

Zoeken