Lees voor

Winnaar Verzetsbuurt Meerkamp

Hallo buurtbewoners van de Verzetsbuurt Buitenring,

 

Afgelopen zaterdag was het dan zover. Het Eindfeest. De laatste dag dat er punten te verdienen waren voor de Meerkamp 2013. De dag is georganiseerd door Natasja en Marjon, bewoners van de Kanaalweg.

's Middags was m.n. voor de kinderen. 2 Clowns vermaakten de meer dan 30 aanwezige kinderen met schmink en ballonnen en grapjes/goocheltrucs. Wat deden ze dat leuk en wat hebben ze de kinderen een leuke dag gegeven.

Daarnaast konden de kinderen cake versieren en knutselen. Dit allemaal in een aantal lokalen van de Juliana van Stolbergschool. Na genoten te hebben van bbq van Mischa en Daniel waren we om 20.00u. klaar voor het laatste onderdeel, de kennis/muziek quiz van Henk Jonkman. In 7 rondes werd de kennis gemeten met elkaar.De Linthorst Homanstraat kwam hierin, wederom, als beste uit de bus en verdiende daar 12 punten mee!! De Kanaalweg kreeg 10 punten erbij. Bentinckslaan 9, V.v.Steenwijklaan 8 en V.Echtenstraat 7.

Hiermee werd de uitslag van Meerkamp 2013 definitief:

Op nummer 1 en daarmee de beste straat van 2013:     

 Bentinckslaan               met totaal 69 punten

Op een gedeelde 2 plaats:   Zwembadweg/e.o. en de Kanaalweg

De mensen van de Bentinckslaan mogen de wisselbeker dit jaar wisselend  achter het raam zetten. Daarnaast krijgen ze een waardebon die te verzilveren is door de bewoners van de straat als ze het besteden aan een activiteit voor de gehele straat. Alle organisatoren en straathoofden die aanwezig waren hebben van de smederij een kleine attentie gekregen voor hun inzet. Nogmaals heel erg bedankt iedereen.

Middels onderstaande link kunt u kijken naar de foto's van de geslaagde dag.

http://sdrv.ms/1dIz3XJ

 

Geniet ervan en wij willen volgend jaar graag weer met jullie allemaal of nog meer weer een nieuwe editie van de Meerkamp maken.

Heeft u ideeën daarvoor mail het ons.

Heeft u andere opmerkingen die te maken hebben met de buurt dan horen wij dat ook graag.

Groeten,

 

initiatiefgroep Buurtsmederij Verzetsbuurt Buitenring

 

 

Uitgelicht

Zoeken