Lees voor

Wijkfeest in Schoonvelde-Oost op schoolplein Weidebloem

Zaterdagmiddag 29 juni organiseert de initiatiefgroep in Schoonvelde-Oost een gezellig wijkfeest voor de buurt. Plaats van handeling is het schoolplein van De Weidebloem aan de Schweitzerstraat. De festiviteiten duren van 13.00-17.00 uur en er van alles en nog wat te doen.

Wat is er te doen? Een kleedjesmarkt voor kinderen, ponyrijden, er is muziek, er zijn twee springkussens, een stroepkrijtwedstrijd, darten, hamburgers en braadworsten voor de innerlijke buurtbewoner, suikerspin, koffie, thee en limonade en kinderen kunnen ze laten schminken. Ook het project Buurt Uitleen Service (BUS) presenteert zich: buurtbewoners kunnen met de initiatiefnemer in overleg over het lenen van gereedschappen voor de buurt, zoals een ladder of een hogedrukspuit.

Kinderen uit Schoonvelde-Oost die spullen willen verkopen op de kleedjesmarkt kunnen zich zaterdagochtend melden bij de organisatie die dan op het schoolplein aanwezig is.

Buurtbewoners die zelf goede idee├źn hebben, een activiteit willen organiseren of meer willen weten over de buurtsmederij in Schoonvelde-Oost kunnen hierover in gesprek bij de kraam van De Smederijen. Net als voorgaande jaren hoopt de initiatiefgroep weer op veel belangstelling en deelname uit de buurt.

Uitgelicht

Zoeken