Lees voor

Veel belangstelling voor herinrichtingsplan Sterrenpark

Ruim 80 inwoners van de wijk Krakeel waren gisteravond 3 september aanwezig om kennis te nemen van het herinrichtingsplan voor het Sterrenpark. Een werkgroepje van drie wijkgenoten hebben een plan gemaakt om van het Sterrenpark weer het Groene Hart van Krakeel te maken. De grote opkomst deed de werkgroep zichtbaar goed en met veel enthousiasme werd het plan met behulp van een presentatie, een maquette en tekeningen gepresenteerd.

Al snel werd duidelijk dat 'het Groene Hart' niet voor niets de bijnaam is van het Sterrenpark, want in het nieuwe plan wordt ruimbaan gemaakt voor groen, natuurlijk spelen en fauna. Aan de reacties van de belangstellenden bleek dat iedereen van mening is dat er iets moet gebeuren met het park dat nu niet veel meer is dat een groen grasveld vol hondenpoep. De werkgroep zegde toe dat de suggesties van mensen worden meegenomen in de verdere ontwikkeling van het plan. Na afloop konden de mensen intekenen als ze willen helpen, meedenken of meepraten over de toekomst van het Groene Hart van Krakeel.

De komende tijd zal eerst de opbrengst van de inspraakavond worden verwerkt. Daarna zal verder worden gewerkt aan het plan, hopelijk met veel helpende handen uit de wijk zelf.

Uitgelicht

Zoeken