Lees voor

Schoonvelde-West luidt de zomer in

De initiatiefgroep van Schoonvelde-West organiseert aanstaande zaterdag 15 juni tussen 16.00 en 21.00 uur een gezellige activiteit voor de hele buurt om de zomer in te luiden. De activiteit vindt plaats op het schoolplein van 't Kinholt aan de Van Leeuwenhoekstraat en het programma biedt voor ieder wat wils.

Zo is er live-muziek, een pannakooi, een springkussen en voor de waaghalzen is er een heuze stormwand. Onder het genot van een hapje en een drankje zijn buurtbewoners van harte welkom om elkaar te ontmoeten, beter te leren kennen en samen de zomer in te luiden. Ook is er gelegenheid om idee├źn voor de buurt in te dienen. De initiatiefgroep hoopt dat de zomeractiviteit net zo veel belangstelling trekt als de winteractiviteit van afgelopen december. Toen vonden een kleine 100 buurtbewoners de weg naar de school.

De jeugd van de Hang Out, een ruimte voor jongeren in een lokaal van 't Kienholt, laten zich van hun beste kant zien en bieden ondersteuning bij de catering. Een mooie kans voor de buurt om de jeugd te ontmoeten en beter te leren kennen.

Uitgelicht

Zoeken