Lees voor

Repair Café weer open op 31 augustus

Op zaterdag 31 augustus 2013 bent u van 11.00 tot 15.30 uur weer van harte welkom bij het Repair Café in kringloopwinkel Het GOED aan de Gratamastraat 12 in Hoogeveen. Dit eerst landelijke, maar nu ook internationale initiatief met bijv. Repair Cafés in Duitsland, België en Amerika, is gebaseerd op de filosofie dat spullen zelf repareren leuk en leerzaam is. Daarmee levert het Repair Café ook een bijdrage aan het milieu en daarnaast is het een leuke ontmoetingsplek.

 

De vrijwilligers van Repair Café Hoogeveen zitten zaterdag 31 augustus weer klaar om u te helpen bij de reparatie van bijv. een bloesje met een losse naad, een wekkerradio die geen geluid meer geeft, een strijkijzer dat niet meer warm wordt, een stoel met een losse leuning, een bladblazer die dienst weigert, een lamp die het niet meer doet, een broek met een gat, een dienblad met een loszittend handvat, een broodrooster die nog maar aan één kant roostert of een naaimachine met een losgeraakt voetje. Ook is er zaterdag 31 augustus van 11.00 tot 13.00 uur een vrijwilliger beschikbaar voor uw kleine computerproblemen zoals het helpen bij het installeren van uw zelf meegenomen originele software of het verwijderen van overbodige software.

Reparatie kost niets, maar het Repair Café ontvangt graag uw vrijwillige bijdrage om ontbrekend gereedschap aan te kunnen schaffen.

Kringloopwinkel Het GOED is natuurlijk zaterdag 31 augustus ook gewoon geopend, met voor alle bezoekers van de winkel of het Repair Café gratis koffie en thee. Ook in de rest van 2013 is Repair Café Hoogeveen weer elke laatste zaterdag van de maand open van 11.00 - 15.30 uur. Graag tot ziens!

 

 

 

Uitgelicht

Zoeken